Jerry Heil й Alyona Alyona випустили музичне відео на пісню Viter Viie, яка ввійшла до спільного мініальбому Dai Boh. Куплет для синглу записав польський репер Gedz.

Кліп до композиції створений на основі кадрів із фільму «Тигролови» за однойменним романом українського письменника Івана Багряного.

Композиція Viter Viie розповідає історію молодого козака, який попри сум за домівкою продовжує воювати за свою свободу. «Саме таку долю проживають зараз українці, що мужньо борються за свою свободу й захищають свій дім», – кажуть автори ідеї.

Dai Boh – це спільний реліз українських виконавиць Alyona Alyona і Jerry Heil, який складається з чотирьох пісень. Для запису кожного з треків запросили артистів з-за кордону, щоби «зробити звучання української музики звичним для європейського слухача».

Мініальбом можна послухати на Spotify, Apple Music, YouTube Music і Deezer.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів


У липні 2022 року виконавиці випустили кліп до першого синглу з мініальбому, присвячений святу Івана Купала. Композицію записали з німецькою попспівачкою Ela.

У кліпі використали кадри з українськомовного фільму «Вечір на Івана Купала», який понад 50 років тому зняв режисер Юрій Іллєнко на кіностудії імені Довженка.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі