Гурт «Океан Ельзи» випустив кліп на пісню «Квіти мінних зон».

Пісню написали кілька років тому, вона мала ввійти в новий альбом гурту у квітні 2022 року, але її випустили тільки зараз.

Кліп знімав відеопродакшн No Stars, режисером виступив Олег Томін, оператором – Антон Фурса.

Відео показує контраст між життям у мирному українському місті в тилу й життям військових на передовій. Режисер обʼєднав ці два виміри в одному кадрі.

«Та найголовніше це не два паралельні світи, а наша спільна, одна на всіх реальність. Коли на відстані руки війна, на відстані руки тил», кажуть в ОЕ.

У кліпі використали, зокрема, документальні кадри, зняті на Донбасі.

«Ми раді, що завдяки нам люди можуть жити й нормально працювати. Хай ходять в кафе, ходять у бари. Ми не хочемо, щоб хтось страждав із солідарності десь у тилу. Просто важливо, щоб про нас не забували. Ідіть у кафе. Ми переможемо, приїдемо й до вас приєднаємося», – каже наприкінці відео офіцер Юрій Кочевенко.

Цей матеріал підготували за підтримки наших читачів

«Океан Ельзи» закликає долучитися до проєкту збору коштів на нові пікапи для захисників. Внесок можна зробити за посиланням. Це спільний проєкт із фондом «Повернись живим» і мобільним оператором «Київстар». Кошти від монетизації кліпу, пісні на музичних платформах також долучать до збору.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі