Грег Деніелс і Майк Джадж створили анімаційну компанію Bandera Entertainment, пише The Hollywood Reporter.

Компанія вже займається кількома проєктами. Зокрема, готують повернення анімаційного ситкому «Король гори», який транслювали з 1997 до 2010 на каналі Fox.

Крім того, Netflix замовив у Bandera Entertainment анімований комедійний серіал Bad Crimes на 10 епізодів, героїв якого озвучують Ніколь Баєр і Лорен Лапкус. За сюжетом, героїні серіалу Кара (Баєр) і Джені (Лапкус) – агенти ФБР, які подорожують країною й розкривають «жахливі злочини».

У Bandera Entertainment розповіли, що також працюють над «дуже кумедним дитячим шоу» Саші Барона Коена, а ще над проєктами із Заком Вудсом, Джиммі О. Яном, Марком Мачадо (Mr. Cartoon), Елісон Бекдел та іншими.


Грегорі Деніелс – американський сценарист, телевізійний продюсер і режисер. Він працював над кількома телевізійними серіалами, серед яких «Суботнього вечора в прямому ефірі» та «Сімпсони».

У 1997-му Грегорі Деніелс і Майк Джадж, сценарист та режисер «Бівис і Батхед», разом випустили анімаційний ситком «Король гори», другий за тривалістю анімаційний серіал в історії американського телебачення після «Сімпсонів». Серіал отримав дві премії «Еммі».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі