Netflix випустив трейлер третього сезону британського серіалу «По той бік життя» (After Life).

Режисером комедійної драми став британський комік Рікі Джервейс, відомий за серіалом «Офіс» (2001– 2003). Він також зіграв у серіалі головну роль та перевтілився у провінційного журналіста Тоні.

У третьому сезоні герой намагається відпустити минуле та продовжує заповнювати порожнечу, яка настала після смерті дружини. Як і раніше, його нічого не тішить, він захищається від світу за допомогою чорного гумору.

Але Тоні вже не такий буркотливий, як у попередніх двох сезонах. У трейлері нового сезону він каже: «Я думав, байдужість це суперсила. Я помилявся. Небайдужість ось що головне. Доброта. Робити людям добро».

Прем’єра серіалу на Netflix запланована на 14 січня.


Перший сезон серіалу По той бік життя» (After Life) вийшов на Netflix у березні 2019 року, а другий у квітні 2020 року. У травні 2020 року анонсували роботу над третім сезоном серіалу, який має стати останнім.

За сюжетом, головний герой Тоні раптово змінюється після смерті дружини. «Якщо бог справді є, то чому він допускає настільки жахливі речі, що постійно відбуваються в світі?», – питає він сам у себе та вирішує «покарати» світ та вчиняти так, як йому хочеться. Водночас знайомі головного героя намагаються повернути того Тоні, якого вони пам’ятають.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі