Компанія Warner Bros. опублікувала український трейлер фільму «Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора».

За сюжетом фільму, професор Албус Дамблдор намагається перешкодити злому чарівнику Ґеллерту Ґріндельвальду захопити магічний світ. Не в змозі зупинити Ґріндельвальда самотужки Дамблдор доручає магіозоологу Ньюту Скамандеру очолити команду чарівників, які будуть боротися зі злим магом і його послідовниками. Під час місії вони зустрічатимуть старих і нових фантастичних звірів.

У третій частині «Фантастичних звірів» злого чарівника Ґріндельвальда замість Джонні Деппа зіграє актор Мадс Міккельсен, відомий за фільмами «Ганнібал», «Доктор Стрендж» і «Ще по одній».

Також у фільмі гратимуть Едді Редмейн, Джуд Лоу, Кетрін Уотерстон, Елісон Судол, Езра Міллер, Ден Фоглер і Джессіка Вільямс.

В українському прокаті стрічка з’явиться 14 квітня 2022 року.


«Фантастичні звірі: Таємниці Дамблдора» – це третій фільм-приквел «Гаррі Поттера». Перший фільм «Фантастичні звірі і де їх шукати» вийшов у 2016 році, а друга частина під назвою «Фантастичні звірі: Злочини Ґріндельвальда» – у 2018-му. Дії в цих стрічках розгортаються за десятки років до фільмів про пригоди Гаррі Поттера.

Джонні Депп грав Ґріндельвальда в перших двох частинах фільму, але йому довелося залишити франшизу через скандал із домашнім насильством.

Третя частина «Фантастичних звірів» повинна була вийти ще восени 2021 року, але прем’єру перенесли через заміну акторів і труднощі, пов’язані з пандемією.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі