На пісню RAGE українського музиканта Стаса Корольова 9 грудня вийшов пластиліновий стоп-моушн кліп, який власноруч зробив дядько співака – Віталій Корольов.

«Цей трек [RAGE] про нервовий зрив. Про психотичний стан. Про ментальне дно. Мабуть, правильно розуміють цей трек лише ті, хто був у цьому стані. А Віталік якраз влучно візуалізував цю пісню. Й от я не знаю, радіти цьому чи ні», – зазначив співак.

За словами Стаса Корольова, він і його команда не мають жодного стосунку до створення цього кліпу. Фан-відео вирішили оприлюднити на YouTube-каналі артиста, адже «це потужна робота, яку мають побачити люди».

Віталій каже, що на створення кліпу пішло 1787 фотографій, 4 пластилінові фігурки й 9 днів зйомок. Він займався створенням відео по ночах, у вільний час після змін на заводі в Нікополі.


Стас Корольов – український музикант, колишній учасник дуету YUKO.

У 2021 році він випустив свій дебютний сольний альбом, який називається «0_x». До нього ввійшли 10 треків, один із яких музикант записав з Антоном Слєпаковим – лідером гурту «Вагоновожатые». Детальніше про створення цього альбому ми розповідали тут.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

обкладинка й фото: скриншоти з відео