ВЧОМПРИКОЛ – новий подкаст The Village Україна про найбільш обговорюваний і найбільш вартий вашої уваги контент. Ведучі Ярослав Друзюк та Андрій Баштовий обговорюють нові серіали, фільми, альбоми й ігри (і в процесі розбираються, у чому їхній прикол).

ВЧОМПРИКОЛ. Епізод 1

«Вічні» від Marvel: у нас були 10 супергероїв, $200 млн і режисерка з «Оскаром»

Слухай, де тобі зручно

ВЧОМПРИКОЛ. Епізод 1

«Вічні» від Marvel: у нас були 10 супергероїв, $200 млн і режисерка з «Оскаром»

Слухай, де тобі зручно

Про що перший епізод подкасту:

Marvel дає 200 мільйонів інді-режисерці, яка цього ж року виграла «Оскар». Вона знімає 2 години 37 хвилин фільму про 10 нових супергероїв і 7000 років історії. З Анджеліною Джоні, без натовпу білих чоловіків і першим супергероєм-геєм. Критики хейтять, а ведучі подкасту сперечаються та намагаються розібратися ВЧОМПРИКОЛ.

А також де дивитися на Тома Хенкса з роботом і вестерн з Ідрісом Ельбою? Як обрати між Inside Job і новим сезоном Big Mouth? Що там із першим за 40 років альбомом ABBA? Як пройти за кілька днів нову гру Guardians of the Galaxy та чого чекати від нової Call of Duty?

Ярослав Друзюк

заступник головного редактора The Village Україна

Із хорошим контентом є одна проблема: щодня його стає дедалі більше. Я вже майже п’ять років готую місячні підбірки серіалів, фільмів та ігор на The Village Україна, але відчуваю, що нам не вистачало подкасту з живим обговоренням головного. Приєднуйтеся, якщо ви також не встигаєте за нескінченним потоком попкультурного контенту й не хочете пропустити нові «Гру в кальмара» чи «Гру престолів» (і якщо готові сперечатися про терміни «контент» і «мистецтво»).

Андрій Баштовий

головний редактор The Village Україна

Запускаємося з коліс: швидко без місяців підготовок і креативних сесій. Це камерний подкаст для душі й однодумців. Ми не заморочувалися настільки, що навіть не чекали, поки сторінка подкасту активується на Apple Podcasts і Google Podcasts. Стартуємо на SoundCloud і Spotify, а решта платформ підтягнуться незабаром. Та й у першому епізоді вирішили не різати нічого й лишити аж 52 хвилини. Далі обіцяємо вкладатися в скромніший хронометраж – хвилин 30–35. 


Обкладинку для подкасту з прихованими (та не дуже) попкультурними відсилками створив ілюстратор Олесь Дерега. Звукове оформлення ВЧОМПРИКОЛ написав Тарас Галаневич (OY Soundsystem), продюсер подкастів – The Village Україна.

Ведучі шукають форму для подкасту та змінюватимуть формат, тому дуже просять слухачів надсилати поради та відгуки (на платформах подкастів, де це передбачено, і в особистих повідомленнях).