Американський репер Lil Nas X представив кліп на трек Montero (Call Me By Your Name). Його зняла українська режисерка Таню Муіньо.

У кліпі Lil Nas X, справженє ім’я якого Монтеро Ламар Хілл, показаний у вигляді істоти на рожевій планеті. Репер грає на гітарі та зустрічає іншу істоту з хвостом змії замість ніг. Істота загіпнотизувала Монтеро – і він закохався.

Репер також опублікував лист собі 14-річному, де він розповідає, що написав пісню з «нашим ім’ям». А далі виконавець розповідає, про що пісня: «Вона про хлопця, якого я зустрів минулого літа. Я знаю, що ми обіцяли ніколи не виступати публічно, я знаю, що ми обіцяли ніколи не бути «такими» гомосексуалами, я знаю, що ми обіцяли померти з секретом, але це відкриє двері для багатьох інших квір-людей, щоб вони просто існували... Мета – змусити одних людей триматися подалі від життя інших і перестати диктувати, ким вони повинні бути. Посилаю тобі любов із майбутнього».


Lil Nas X (Монтеро Ламар Хілл)  американський репер, співак й автор пісень з Атланти, штат Джорджія. Став відомим після кантрі-реп синглу Old Town Road, який став популярним у межах Yeehaw Challenge в ТікТок. Пісня стала номером один у чарті Billboard Hot 100. Дебютний мініальбом репера вийшов 21 червня 2019.

Таню Муіньо – українська режисерка та кліпмейкерка. Вона знімала кліпи для українських артистів: Monatik – «Зашивает душу», Layan – Navsegda, «Время и Стекло» – «Тролль». Вона також зняла кліп для Скриптоніта на Троєщині, Кеті Перрі, британського музиканта Yungblud, іспанської співачки Rosalia, реп-виконавиці Cardi B.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Lil Nas X