Серіал «Секс і місто» отримає продовження на HBO Max за участю Сари Джессіки Паркер (Керрі), Крістіни Девіс (Шарлотта) та Синтії Ніксон (Міранда), пише The Hollywood Reporter.

Режисером серіалу буде Майкл Патрік Кінг, який знімав оригінальний серіал і два повнометражних фільми-продовження. Але сценарист «Сексу і міста» Даррен Стар не бере участі в продовженні, як й акторка Кім Кеттролл, що грала Саманту.

Новий серіал називатиметься And Just Like That («І просто так ...») і буде розповідати про життя подруг Керрі, Міранди та Шарлотти в їхні 50 років.

Серіал матиме 10 серій. Зйомки почнуться наприкінці весни 2021 року в Нью-Йорку. Дати прем’єри ще не відомі.


«Секс і місто» – американський серіал, що виходив на каналі HBO з 1998 до 2004 року й мав шість сезонів. Він заснований на книзі журналістки Кендіс Бушнелл і розповідає про особисте життя чотирьох подруг, що живуть в Нью-Йорку. Серіал отримав 7 нагород «Еммі», зокрема за найкращий комедійний серіал.

У 2008 та 2010 роках вийшли повнометражні фільми-продовження серіалу, а в 20132014 роках – серіал-приквел «Щоденники Керрі», який був закритий після другого сезону.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: HBO