Гурт Kalush та аlyona аlyona презентували кліп на трек «Вода». 

Головна тема нового треку – вода, тому в кожному кадрі вона присутня в тому чи тому вигляді або агрегатному стані.

«Написав трек під назвою «Вода», але в ньому сказав все по суті й без води. У треку розказали про ту силу, яка рухає нас до всіх наших перемог і не дає нам застоюватися», – розповів The Village Україна засновник і соліст гурту Kalush Олег Псюк.

За сюжетом, головного героя б’є електричним струмом у басейні. Усі події, які він переживає, – це марення на півдорозі в інший світ, але лікарі вчасно його знаходять і рятують. Саме їхні образи й супроводжують героя під час тріпу.

Меседж нової роботи розкриває аlyona аlyona: «Вода в тобі, вода в тобі – не тікай! Кожному варто розвивати крутий скіл – бути водою, підлаштовуватися під обставини, приймати їх і жити в гармонії з собою».

Режисером відео став Сашко Даниленко – анімаційний фільм-мейкер, який раніше працював над кліпом аlyona аlyona «Якби я була не я» та Kalush «В тренді пафос».

«Коли до мене звернулися хлопці з Kalush, я запропонував поєднати мальованих персонажів і реальні відео. Рішення народилося з обмежень. У такий спосіб можна було б пересуватися по світу й мати доступ до будь-якої локації без обмежень і не виходячи з дому. Це було схоже на гру в конструктор, де в одну коробку висипали кілька різних наборів, і я мав зрозуміти, які частинки поєднаються між собою, а які розваляться», – розповів режисер.


У жовтні Kalush став одним із перших учасників музичного лейблу Enko, який заснувала реперка аlyona аlyona. «Вода» – це вже другий фіт гурту з аlyona аlyona. У грудні 2020-го Kalush і реперка записали спільну пісню «Гори» та презентували кліп на неї.

У листопаді 2020 року Kalush представив кліп на трек «Зорі». Він розкриває тему болю під час розриву стосунків за допомогою танцю, простоти декорацій і відсутності сцени. Менше ніж за тиждень відео зібрало більше мільйона переглядів на YouTube.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі

Обкладинка: Kalush та аlyona аlyona