19 листопада відбудеться прем’єра циклу документальних фільмів про сучасних українських митців «Фантастичні українці». Проєкт, який розповідає про сучасні українські кіно, музику, літературу та візуальне мистецтво, покажуть на українських каналах.

Команда проєкту відзняла чотири фільми, героями яких стали 90 українських митців, музикантів, акторів.

Наприклад, актор Юрій Горбунов, акторка Ірма Вітовська, телеменеджер Сергій Созановський, співак Макс Барських, реперка Alyona Alyona, музикант Олег Скрипка, мисткиня Жанна Кадирова, письменниця Ірена Карпа. Герої розповідатимуть невідомі раніше історії з творчого досвіду.

«Українці — талановита нація, яка звикла себе недооцінювати й применшувати свої заслуги. А нам є, чим пишатися, і є, про що мріяти. За останні кілька років у нашій країні відбулися значні культурні зміни. Про важливі досягнення, впливових особистостей і майбутні вектори розвитку культурних індустрій дивіться в циклі фільмів «Фантастичні українці», – розповідають автори.

Прем’єра документального циклу стартує на ресурсі megogolive 19 листопада, о 20:00, можна дивитися без підписки.  19 листопада покажуть перший фільм, наступні – 20, 21 і 22-го.