Netflix назвав десять найбільш популярних оригінальних фільмів на платформі, пише Bloomberg.

На першому місці за переглядами − бойовик «Евакуація», який вийшов у квітні 2020 року. У головних ролях − Кріс Гемсворт («Тор», «Месники») і Гольшифте Фарахані («Патерсон»). За перші чотири тижні після прем’єри стрічку подивилися 99 мільйонів глядачів.

На другому місці − «Пташиний короб». Це постапокаліптичний фільм жахів з Сандрою Буллок у головній ролі. Фільм переглянули 89 мільйонів людей за перші чотири тижні.

Фільм Spenser Confidential займає третє місце в рейтингу: його подивилися 85 мільйонів глядачів. Це бойовий комедійний фільм, у якому зіграли Марк Волберг, Вінстон Дюк та Елайза Шлесінґер.

Також у рейтингу − фільми «Шість футів під землею» (83 мільйони глядачів), «Загадкове вбивство» (83 мільйони), «Ірландець» (64 мільйони), «Потрійний кордон» (63 мільйони), «Неправильна Міссі» (59 мільйонів), «Платформа» (56 мільйонів) та «Ідеальне побачення» (55 мільйонів).

Як пише Bloomberg, найпопулярнішими фільмами є переважно бойовики та трилери, а також комедії. Усі десять фільмів вийшли за останні три роки, більшість із них за останній рік.


 Раніше ми писали про 20 фільмів липня, які показуватимуть у кінотеатрах цього місяця.

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі