Учасниці Dakh Daughters Руслана Хазіпова та Ганна Нікітіна, а також музикант Антон Очеретяний запускають новий музичний проєкт – Ragapop.

«Не пам’ятаю, щоб ми хоч раз проговорювали наш стиль або жанр. Музично ми втрьох дуже різні, проте, коли ми разом працюємо зі звуком, то це, як правило рагапоп – так ми називаємо все дивне, що відбувається з нами за останні два роки», – розповідає The Village Україна Руслана Хазіпова.

Ragapop виходить у світ із треком «Гордості». Текст – уривок із трагедії Софокла «Цар Едіп» у перекладі Івана Франка: «Гордості родять тирана, пхають до діл неподобних ... »

Ragapop – Гордості (2020)

«До карантину в наших планах було зробити кліп на іншу пісню, а сталося зовсім по-іншому. Тому, коли вийдемо з ізоляції, продовжимо працювати над створенням нового відео й випуском мініальбому, який буде присвячено Івану Франку. Зараз ми живемо за містом і працюємо над створенням нових треків. Ну, і, звісно, дуже хочемо наживо зустрітись із людьми!», – ділиться учасниця Dakh Daughters. 

«Кілька тижнів тому вночі ми вирішили спробувати зняти щось на телефон під яскраве, стробоскопічне світло й помітили, що його пульсація збігається з ритмом пісні й ніби підіграє в такт. Цей трек останній у нашому мініальбомі, але ми зрозуміли, що саме він зрезонує з апокаліптичним сьогоденням».