The Village Україна збирає події суботи, 21 вересня, які варто відвідати.

Осінній Kyivness на Липках

У садибі Уварових на Липках закривають сезон осіннім курованим маркетом Kyivness. У п’ятьох залах можна буде придбати книги, парфуми та посуд від локальних брендів та вінтаж з усього світу: від Рима до Нью-Йорка.


Коли

11:00-20:00

Де

вулиця Липська, 16

скільки

з 11:00 – 150 грн, з 13:00 – 100 грн, для дітей до 12 років та пенсіонерів безкоштовно


Silpo Wine Fest на ВДНГ

Другий Silpo Wine Fest влаштовують на території ВДНГ. Цього разу на фестивалі представлені понад 400 вин з 18 країн світу. У програмі - лекції, майстер-класи від шефів та винних експертів, які підкажуть, з чим найкраще смакувати вино. На 8 гастрозонах можна буде скуштувати хамон, сири, рибу та устриці. Разом з квитком відвідувачі отримують 6 дегустаційних фішок та келих.


Коли

16:00-23:00

Де

проспект Глушкова, 1

скільки

500 грн


Kyiv Vegan Boom

П’ятнадцятий Kyiv Vegan Boom влаштовують у просторі «Скворечник» на Гідропарку. «Серед дерев ми як завжди представимо супер великий веган маркет та фудкорт. А розум та душу підживлюватимемо лекціями, воркшопами, майстер-класами, практиками та традиційно душевною музичною програмою», – розповідають організатори. У лайнапі першого дня: Zhgaretti, Євген Шевський, Alice Change, Альона Соломатіна, Катіко та Павло Ігнатьєв.


Коли

12:00-23:00

Де

Гідропарк

Вхід «Плати скільки забажаєш»


Comic Con Ukraine

На «Арт-завод Платформа» влаштовують фестиваль Comic Con з тематичними локаціями та фотозонами, ігровими турнірами, косплей-шоу та LARP-зоною з представниками різних рас та видів. На території буде повнорозмірний винищувач T-65 X-Wing із «Зоряних Війн» та перший країні відбір на World Cosplay Summit у Японії. Також можна взяти участь у Dog Cosplay Contest – перевтілити власну тваринку у супергероя.


Коли

12:00-22:00

Де

вулиця Біломорська, 1

скільки

від 550 грн


Blitz rave на кіностудії довженка

На території Кіностудії Довженка влаштовують Blitz rave. Хедлайнери: німецький техно-виконавець A*S*Y*S, австрійський Niereich та британський Thomas Schumacher. Також у лайнапі Agami Mosh, Jandee, Proks та Stas Twee.

A*S*Y*S – The Acid

Коли

23:00-12:00

Де

проспект Перемоги, 44

550 грн


Alchemist Dance Cruise від бару «Алхімік»

Теплохід Rosa Victoria перетвориться на танцпол під час вечірки Alchemist Dance Cruise. Діджей-сети зіграють Daniel Miller, Cepasa, Denys Dudko, Pavel Plastikk, Philipp Markovich, Surfface, Super Dj Mavr, Стессі Міллер, Jürgen Shustov, Дмитро The Alchemist. Дрес-код: піратський одяг.


Коли

19:00-3:00

Де

вулиця Набережно-Хрещатицька, причал №1

скільки

350 грн