The Village Україна збирає події четверга, 22 серпня, які варто відвідати.

Кінокульт: показ фільму «Брама»

У дворі «Українського радіо» покажуть стрічку українського режисера Володимира Тихого «Брама». Події розгортаються навколо родини, яка мешкає у Чорнобильській зоні відчуження. Їхнє буденне життя переривається новиною про катастрофу на ЧАЕС.

«Брама» – офіційний трейлер

Коли

20:00-23:00

Де

вулиця Хрещатик, 26

Вхід вільний


«Кицюня» у «Дикому театрі»

У «Дикому театрі» ставитимуть п’єсу від Мартіна Макдони – автора «Залягти на дно в Брюгге» та «Сім психопатів». «Дуже радикальна чорна комедія «Кицюня» за п’єсою Мартіна Макдони «Лейтенант з острова Інішмор», – розповідають організатори події. Вистава розповідає про вбивцю Патрика в Ірландії. У п’єсі гратимуть 15 акторів з 10 театрів Києва.


Коли

20:00-22:45

Де

вулиця Васильківська, 1

скільки

150 грн


Лекція «Як не дати себе о(б)шукати»

Національний центр правозахисту спільно з «Освітньою асамблеєю» влаштовують лекцію про те, як поводитися з правоохоронцями у ситуаціях, коли вони намагаються поцупити особисті речі. Відвідувачі лекції зможуть побачити, як відбувається поверхнева перевірка, особистий обшук, обшук помешкання та машини. Вхід на подію за реєстрацією.


Коли

19:00

Де

вулиця Івана Мазепи, 3-Б

Вхід вільний


Лекція про емоційне вигорання у Mezzanine

У Mezzanine влаштовують лекцію про емоційне вигорання від Анни Різніченко, яка займається профорієнтацією дорослих та підлітків. Вона розповідатиме, що таке емоції та навіщо вони потрібні, що робити, коли складно знайти спільну мову з колегами та як надмірна емоційність заважає кар’єрному просуванню.


Коли

19:30-22:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

cкільки

200 грн або 250 грн у день події


Прем’єра фільму «Вибір» у «Жовтні»

У кінотеатрі «Жовтень» покажуть стрічку про про українського адмірала Миколу Жибарєва. Він очолив корабельний демарш, який допоміг розподілити Чорноморський флот з 1992 року. У 2014 році Жибарєв зберіг вірність українській присязі, у той час, коли старший син залишився на службі в окупованому Севастополі.

«Вибір» – офіційний трейлер 

«Це драматична історія про вибір. Вибір, від якого залежить доля окремої людини та цілої країни», – розповідають організатори кінопоказу.


оли

Де

вулиця Костянтинівська, 26

скільки