The Village Україна збирає події вівторка, 23 липня, які варто відвідати.

Презентація каталогу «Падаюча тінь Мрії на сади Джардіні»

В арт-центрі Closer презентують каталог Національного павільйону України в рамках Венеційської бієнале – «Падаюча тінь Мрії на сади Джардіні».

Літак Мрія мав пролетіти над територією виставки, а на борту розмістили жорсткий диск з інформацією про українських художників і художниць. Після презентації його передадуть до Музею сучасного мистецтва. Вхід на подію за попередньою реєстрацією за посиланням.


Коли

19:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Вхід вільний


Відкриття виставки сучасних українських митців

У галереї «Митець» відкривають виставку сучасних київських художників. Свої роботи презентують Аліна Борисова, Євген Артамонов, Олександр Поліщук, Тетяна Самойлович, Володимир Зирянов, Лариса Кукарека, Андрій Стєклов, Григорій Зозуля, Олександр Рожков та Ася Ясно.


Коли

17:00-19:30

Де

вулиця Велика Васильківська, 12

вхід вільний


Why not #5: Як волонтерство змінює життя?

Президентка AIESEC Ukraine Роксолана Зьомбра, консультант UNICEF Ukraine з питань залучення молоді та партнерства для проекту U-Report Річард Герц та тренерка Школи волонтерства Катерина Бова проведуть лекцію. Вони розповідатимуть про свій шлях волонтерства, як ним стати та як залучити молодь до соціальних проєктів.


Коли

19:00

Де

вулиця Мечникова 2, БЦ «Парус»

скільки

100 грн


Відкриття виставки «Акт Спустошення»

В Ornament Art Space відкриють персональну виставку «Акт Спустошення» Альфграма Коіе , яка триватиме до 11 серпня. «Акт спустошення – це діалог людини і часу мовою багатогранності мистецтва про емоційні стани, де індивід провалюється в порожнечу, в якій його як особистості, немає», – розповідають у арт-просторі.

Під час відкриття виставки покажуть фільм-інтерв’ю, також можна буде поспілкуватися з автором проєкту.


Коли

19:00-22:00

Де

вулиця Василя Тютюнника, 53

вхід вільний


Обкладинка: Анна Бобирєва для The Village Україна