The Village Україна збирає події середи, 17 липня, які варто відвідати.

Музична програма «Фантазери» у Pinchuk Art Centre

У Pinchuk Art Centre влаштовують третю подію у рамках аудіовізуального фестивалю «Фантазери», яка триватиме протягом липня. В артцентрі на відвідувачів чекає живий виступ електронного музиканта Symonenko та сет діджейки Rachel Zukerman. Потрапити в Pinchuk Art Centre можна до 20:30, потрібно зареєструватися за посиланням.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Велика Васильківська/Басейна, 1/3-2

Вхід вільний


Лекція «Палець вгору: як зробити власний канал на YouTube» у Bazilik

У школі маркетингу та комунiкацiй Bazilik влаштують лекцію SMM-head Film.ua Анастасії Григорук. Вона розповість, як створити власний блог і скільки коштує ведення власного каналу, яке завдання вирішує YouTube для бізнесу та чи варто малому та середньому бізнесу використовувати цю платформу.


Коли

19:00-21:00

Де

вулиця Воздвиженська, 54

скільки

300 грн


Вистава Hooligan у Мистецькому арсеналі

У Мистецькому Арсеналі покажуть виставу Hooligan британського режисера Пітера Канта за поемою Джона Мілтона «Втрачений рай». Режисер уже три роки працює з групою українських акторів, вони разом створюють вистави, які показують у Німеччині та Україні.

Вистава Hooligan – історія бунту, непокори та боротьби проти системи цінностей, співзвучна з темою футбольних фанатів. На цю тему надихнув режисера один з акторів, який вболівав за «Металіст» та почав битися у харківській групі футбольних фанатів.


Коли

19:45

Де

вулиця Лаврська, 12

Скільки

250 гривень


Sunset Live Wednesdays: Julinoza на ЮБК

Щосереди на заході сонця пляж ЮБК перетворюється на музичну сцену. Цього разу виступатиме піаністка та вокалістка Юлія Запорожець із проєкту Julinoza від лейблу Masterskaya.

Julinoza – Моряк

Коли

19:30-22:00

Де

Труханів острів

Вхід вільний


Майстер-клас «Акварельні тропіки»

Художниця Дельнара Ель проведе майстер-клас із малювання аквареллю, на якому створюватимуть тропічні картини для інтер’єру. На майстер-класі покажуть основні акварельні техніки, пояснять теорію кольору, світла та теплохолодності, розкажуть, що таке ритм у художніх роботах. Майстер-клас підійде для учасників будь-якого рівня підготовки.


Коли

18:00-21:30

Де

вулиця Костьольна, 4

скільки

500 гривень


Обкладинка: ЮБК