Британське музичне видання Resident Advisor включило київський фестиваль електронної музики Brave! Factory Festival до 10 найкращих фестивалів серпня.

«Brave! Factory Festival – амбіційний проєкт команди, за яким стоїть київський клуб Closer, який є одним з найкращих у Європі. Фестиваль також неперевершений з акцентом на захопливий дизайн сцен, якісні звукові системи та стильну музику», – пише Resident Advisor.

До переліку також увійшли європейські фестивалі Sonus та Dimensions у Хорватії, Waking Life у Португалії, Flow у Фінляндії, Berlin Atonal та Nachtdigital у Німеччині, Dekmantel в Нідерландах, Houghton у Великобританії, а також MUTEK у Канаді.


Фестиваль Brave! Factory 2019 триватиме з 24 по 25 серпня. На цьогорічному фестивалі буде шість сцен, на яких виступлять діджеї та музиканти різних жанрів – від пост-року до техно. 

Серед анонсованих виконавців: Model 500, Oskar Offermann & Edward і When Saints Go Machine, Alina Pash та YOURA. Усього ж лайнап складатиметься з 52 учасників.

 Квитки доступні онлайн на TicketsForEvent та Resident Advisor. Їх також можна придбати у Sofa store, Savage Food і Closer. Вартість входу на фестиваль – 1 500 гривень.

Фото: Женя Люлько для The Village Україна