Стримінговий сервіс Netflix показав новий інтерактивний проект. Головний герой – британський мандрівник-«виживальник» і телеведучий Едвард Майкл Ґріллз, відомий як Бер Ґріллз (Bear Grylls).

Стрічка називатиметься так само, як і шоу Ґріллза – Man vs. Wild («Вижити будь-якою ціною»). «Ви у цій мандрівці зі мною і вам вирішувати», – каже виживальник у трейлері, опублікованому 18 березня.

Перший трейлер You vs. Wild 

Прем’єру запланували на 10 квітня.

Глядачі інтерактивної сімейної програми cтежитимуть за мандрівками Ґріллза у різних куточках світу, обираючи, як буде розвиватися сюжет кожної історії. Шоу складатиметься з восьми епізодів, повідомляє Variety. 

Оголошення про прем’єру проекту на ранковій прес-події у Лос-Анджелесі зробили під час панелі про майбутнє сторітелінгу.


Попередній інтерактивний фільм Netflix «Чорне дзеркало: Bandersnatch» вийшов 28 грудня. Там у центрі сюжету був молодий програміст, який створив відеогру на основі роману-фентезі. Однак згодом гра починає впливати на реальність. 

Перші інтерактивні шоу Netflix вийшли 2017 року. Це були орієнтовані на дитячу аудиторію «Puss in Book: Trapped in an Epic Tale» and «Buddy Thunderstruck: The Maybe Pile».