У мережі з’явилися неперевірені квитки на концерт гурту Twenty One Pilots 30 січня в київському Палаці спорту, повідомили в концертній агенції Pop Corn CA.

«Продаж квитків на концерт стартував 20 липня на сайті Concert.ua. 14 листопада організатор концерту, компанія Pop Corn CA оголосила, що всі квитки на концерт продані. Після цього в мережі з’явилися квитки, які з великою ймовірністю є підробленими», – повідомляють у компанії.

Організатори попереджають, що ймовірність придбати підроблений квиток зараз дуже висока і не радять цього робити. Ті квитки, які з’являються тепер, продають невідомі організатору люди та компанії, з якими немає жодних домовленостей, розповіли в Pop Corn CA. 

«Заздалегідь перевірити, справжні квитки чи ні – неможливо. Будь-хто міг купити один справжній квиток, розмножити штрих-код і продати 20 або 1000 дублікатів. На всіх цих дублікатах штрих-код буде справжнім, але до зали по ньому потрапить тільки одна людина – той, хто першим прийде в Палац спорту. Решта 20 або 1000 залишаться на вулиці. Так само перекупники, які купують квитки на офіційному ресурсі concert.ua можуть помістити штрих-код на своєму бланку і продати», – говорить CEO Pop Corn CA Лілія Клов.


 У серпні 2018 року організатори концерту Imagine Dragons у Києві виявили незаконний продаж квитків ще до концерту та пропонували покупцям перевірити справжність прибаних перепусток до концерту. Близько 2 000 людей стали жертвами шахрайства на суму понад 3 мільйони гривень.

Обкладинка: Abby Gillardi/Wikimedia Commons