«Найгірший фільм в історії кінематографу», «Кімнату» режисера Томмі Вайсо, виклали у вільний доступ у сервісі YouTube. Переглянути стрічку можна за цим посиланням.

Фільм «Кімната»

«Джонні – успішний банкір, який живе у Сан-Франциско з нареченою Лісою. Та одного дня Лісі раптом набридає Джонні, тож вона вирішує спокусити найкращого його друга Марка. Цього дня зміниться все», – розповідає офіційний синопсис фільму.

Фрагмент фільму «Кімната»

У фільму «Кімната» 9 балів із 100 у сервісі IMDb і 26% у сервісі Rotten Tomatoes. Рецензенти називають стрічку «найкращим найгіршим фільмом». Через це вона отримала культовий статус хіта нічних сеансів в американських кінотеатрах.

Трейлер фільму «Горе-митець»

У 2017 році Джеймс Франко зняв біографічну стрічку про режисера Вайсо під назвою «Горе-митець». Фільм отримав номінацію на «Оскар» за найкращий адаптований сценарій, а виконавця головної ролі Франко нагородили «Золотим глобусом» за найкращу роль першого плану у комедійному фільмі чи мюзиклі.

 Раніше «Кімната» не була доступна для легального перегляду в мережі. Фільм досі не представлений у бібліотеках iTunes чи Netflix.

 Утім, за 15 років після прем'єри стрічка залишається хітом нічних кінотеатрів у США.

Обкладинка: Томмі Вайсо