Київське креативне агентство Banda Agency стало співорганізатором музичного фестивалю Brave! Factory.

«Команда Closer робить дуже важливий фестиваль, який, ми впевнені, стане легендарною подією, на яку до Києва буду з'їжджатися з усього світу. Такі речі змінюють культуру, в такі речі ми дуже віримо і хочемо бути їх частиною», – повідомляють на сторінці агенції у Facebook.

Засновник Banda Павло Вржещ розповів The Village Україна, що як співорганізатори вони матимуть частку в проекті.

«Оскільки Brave! далеко не прибутковий фестиваль, то виходить, що це частка від мінуса. Але нас це не сильно засмучує, тому що культурні речі цікавіші, ніж заробіток. Ми намагаємося закрити все, що пов’язано з брендингом, рекламою і просуванням. Також робитимемо все, щоб фестиваль цього року став важливою подією для Києва. Тому що сьогодні немає нічого схожого на Brave! за атмосферою, публікою, рівнем музичного та художнього наповнення», – зазначає Вржещ.

Brave! Factory Festival 2018 відбудеться 25-26 серпня. У лайнапі очікується близько 50 музикантів, частину організатори вже оголосили. Серед них – британські виконавці Floating Points, Squarepusher, Hidden Orchestra, німецький продюсер Pantha Du Prince, французький проект Apollonia та інші.

Цьогоріч на фестивалі облаштують щонайменше 5 сцен. Місце проведення ще обирають, торік він проходив на заводі «Метробуд».

Фестиваль Brave! Factory, як і Strichka, організовує команда арт-клубу Closer.


 Нагадаємо, що Banda Agency спільно з дизайн-студією Republique отримали бронзового «Каннського лева» у категорії «Дизайн» за брендинг Євробачення-2017. Також агенція розробила бренд України.

фото: Женя Люлько