«Культурний Проект» запускає у вересні нову програму з мистецтва та музики. У програмі воркшопи, лекції, зустрічі з експертами та практика критичного мислення.

«Навіщо розбиратись в класичному мистецтві? Щоб ходити по музеях? Відрізняти Рембрандта від Рафаеля? Відповідь схована глибше — аби мати 3D-погляд на реальність та історію. Отримувати максимум знань та задоволень від мандрівок, знаходити нові ідеї для творчості та роботи, розвивати власний смак та одним мізинцем розбивати на друзки теорії Дена Брауна», — кажуть організатори.

В рамках «Історії класичного мистецтва» відбудеться 33 події — це лекції, воркшопи, візити до музеїв та майстерень.

«Ви побачите, як сьогодні працюють митці та отримаєте поради від експерта, як витратити в музеї мінімум часу з максимальною користю. Куратор курсу Наталія Романова пояснить не лише закони класичного арту, а намалює вам повну картину суспільства та історії, де всі явища взаємопов’язані: від революцій та географічних відкриттів, до виходу книжок та експериментів імпресіоністів», - розповідають в «Культурному проекті».

Лекції «Історія класичної музики» це курс, що охоплює історію людства від грецьких хорів до Філіппа Ґласса.

Історія класичного мистецтва — з 18 вересня, заняття тричі на тиждень по понеділках, четвергах та суботах.  Детальний розклад і програма

Історія класичної музики — з 20 вересня, заняття двічі на тиждень по середах та суботах.  Детальний розклад і програма

Вартість: до 15 серпня абонементи — 11500 гривень. До 31 серпня — знижка на абонемент 2000 гривень (повна вартість 16500 гривень).