Більшість фільмів конкурсної програми — у числі яких нові роботи Міхаеля Ханеке, Франсуа Озона і Йоргоса Лантімоса — вийдуть в український прокат у найближчі півроку.

Найближча прем’єра — фільм «Гарні часи» з Робертом Паттісоном. Він з'явиться на екранах 17 серпня.

Картина-переможця фестивалю, «Куб» Рубена Естлунда, з’явиться в прокаті з 14 вересня. Історія розповідає про світ сучасного мистецтва. Голова фестивального журі Педро Альмодовар зазначив, що фільм удостоївся найвищої нагороди «за дослідження диктатури політкоректності».

З 26 жовтня у кінотеатрах показуватимуть еротичний трилер «Подвійний коханець» Франсуа Озона. Фільм присвячений роману психотерапевта, який веде подвійну гру, і його молодої пацієнтки.

Нова стрічка режисера Йоргоса Лантімоса «Вбивство священного оленя» вийде на екрани 23 листопада. У психологічному трилері розповідається про стосунки успішного хірурга і дивакуватого підлітка. Головні ролі виконали Колін Фаррелл та Ніколь Кідман.

Також у листопаді покажуть фільм режисера Мішеля Хазнавічуса «Молодий Годар».

Повний список прем'єр є на сайті «Артхаус Трафік».

 Каннський фестиваль цього року відбувався з 13 по 27 травня. «Золоту пальмову гілку» отримав фільм «Квадрат» шведського режисера Рубена Остлунда. Гран-прі фестивалю отримав фільм «120 ударів за хвилину» Робена Кампайо, приз журі отримала «Нелюбов» Андрія Звягінцева.