Щорічний онлайн-захід Tudum провів стримінговий сервіс Netflix. Серед головних презентацій – продовження ексклюзивів сервісу «Корони» (п'ятий сезон вийде 9 листопада) та «Відьмака» (вийде влітку 2023-го), а також фрагмент фільму «Скляна цибуля» із Деніелом Крейгом. Зібрали для вас головні трейлери та анонси Tudum 2022.

Повний запис Tudum-2022

слухайте прем'єру подкасту «Вулиця Степана Бандери»

Фільми


Новий фрагмент фільму «Скляна цибуля»

«Скляна цибуля» – продовження фільму «Ножі наголо» із Деніелом Крейгом у ролі детектива Бенуа Бланка. Цього разу головних героїв зібрали на круїзному лайнері, щоб розгадати не лише загадку, а й ще одне таємниче вбивство. У касті – Едвард Нортон, Жанель Моне, Дейв Батіста і Кейт Хадсон.

Фрагмент фільму «Скляна цибуля»

Анонс сиквела «Екстракції» із Крісом Хемсвортом

Екранізація графічного роману «Екстракція» стала несподіваним хітом Netflix – передусім завдяки зірці «Тора» Крісу Хемсворту та видовищним екшн-сценам. У сиквелі обіцяють ще більше екшну без монтажних склейок. Хемсворт отримає за цю роль гонорар у 20 мільйонів доларів.

Анонс фільму «Екстракція»

Перший трейлер продовження «Еноли Холмс»

20-мільйонний гонорар отримає і зірка «Дивних див» Міллі Боббі Браун – за повернення до ролі сестри Шерлока Холмса Еноли. До ролі Шерлока повернеться Генрі Кавілл. Не забудуть і про руйнування четвертої стіни в стилі «Флібег».

Трейлер фільму «Енола Холмс 2»

Новий фільм із Галь Гадот «Кам'яне серце»

Зірка «Диво-Жінки» Галь Гадот повертається на Netflix після бойовика «Червоне повідомлення» – знову в шпигунському бойовику в декораціях по всьому світу. Чи то допомагає, чи то протистоїть їй у «Кам'яному серці» Джеймі Дорнан із «50 відтінків сірого». 

Перший тизер фільму «Кам'яне серце»

Гільєрмо Дель Торо показує, як створює «Піноккіо»

Не плутати з новою версією «Піноккіо» із Томом Хенксом, яка нещодавно вийшла на Disney+. Особливістю «Піноккіо» від Netflix є залучення автора «Форми води» та «Лабіринта Фавна» Гільєрмо Дель Торо та використання формату лялькової мультиплікації. Як це працює, на Tudum показує сам Дель Торо. 

Промо фільму «Піноккіо»

Дженніфер Лопес у бойовику «Матір»

Кілерка з досвідом вимушена повернутися до справи свого життя, щоб захистити доньку. Дженніфер Лопес іде шляхом Ліама Нісона та Кіану Рівза, перевинаходячи себе як зірку бойовиків. Допомагають Рейф Файнс і Гаель Гарсія Берналь.

Трейлер фільму «Матір»

Перший трейлер фільму «Вони клонували Тайрона»

Лауреат «Оскара» Джеймі Фокс, зірка «Ванда/Віжен» Тейона Перріс і Джон Бойєга, якого тут не впізнати після «Зоряних війн», розбираються із експериментом з клонування людей. 

Трейлер фільму «Вони клонували Тайрона»

Запрошення в «Маревокрай» від Джейсона Момоа

Зірка «Аквамена» та «Гри престолів» Джейсон Момоа перевтілюється в творця снів Фліпа в екранізації однойменної дитячої книги. 

Фрагмент фільму «Маревокрай»

Серіали


Перший спіноф «Бриджертонів»

Шонда Раймс не зупиняється на двох сезонах «Бриджертонів» – перший спіноф свого вікторіанського серіалу авторка «Анатомії Грей» присвячує королеві Шарлотті та її становленню як монархині. 

Фрагмент серіалу «Королева Шарлотта: Історія Бриджертонів»

Новий фрагмент «Венздей» від Тіма Бертона

Венздей Аддамс із сімейки Аддамсів – у серіалі від режисера «Едварда – руки-ножиці» Тіма Бертона. У головній ролі Дженна Ортега, яка вже засвітилася в слешері «Ікс».

Фрагмент серіалу «Вездей»

Анонс четвертого сезону «Ти»

Новий сезон «Ти» вийде в двох частинах, першу покажуть в лютому 2023-го, а другу – в березні. Тепер Джо буде сталкерити і вбивати в Європі. 

Новий серіал Раяна Мерфі «Наглядач»

Творець «Американської історії жахів» Раян Мерфі продовжує штампувати серіали для Netflix – цього разу параноїдальний горор із Боббі Каннавале і Наомі Воттс у головних ролях. А ще тут уперше за тривалий час на екран повернеться Міа Ферроу. 

Трейлер серіалу «Наглядач»

Трейлер «1899» від авторів «Пітьми»

«1899» – новий серіал від творців німецького горора «Пітьма», цього разу в декораціях кінця 19-го століття. 

Трейлер серіалу «1899»

А також

Фрагмент фільму «Школа Добра і Зла» із Шарліз Терон (виходить уже в жовтні)

Трейлер третьої частини серіалу «Люпен» із Омаром Сі

Тизер третього сезону «Емілі в Парижі» (цього разу ніби без невдалих жартів про українців)

Трейлер третього сезону серіалу «Мертвий для мене»

Трейлер четвертого (і останнього) сезону серіалу «Я ніколи не»

Трейлер другого сезону серіалу «Вікінги: Вальгалла»

Трейлер четвертого сезону серіалу «Маніфест»

Трейлер документального серіалу «Redeem Team: Тріумф баскетбольної збірної США» із Кобі Браянтом

Обкладинка: Netflix