The Village Україна розповідає, де їсти, що купувати, яку музику слухати та що не пропустити на червневому «Куражу».

КОЛИ: 19–20 червня, 12:00–23:00

ДЕ: 19-й павільйон ВДНГ,

проспект Глушкова, 1

FACEBOOK

СКІЛЬКИ: 150 грн (квитки можна придбати тут). Також діятимуть квитки, придбані на скасовані заходи.

Людям з інвалідністю, учасникам бойових дій, пенсіонерам, вагітним, дітям до 12 років та іменинникам – безкоштовно.

Що купувати

Продовжується колаборація «Куражу» та дизайнерки Ксенії Шнайдер, яку запустили на минулому івенті. Ініціатива для підтримки української промисловості та локальних брендів націлена на ознайомлення з колекціями нових українських дизайнерів. Обрати речі дизайнерів, що пройшли другий відбір можна буде в зоні «kurazh х Ксенія Шнайдер opportunity corner» на другому поверсі. 

«Нове»


  • Місце – 130

Open Fashion Studio – одяг від молодих українських дизайнерів на базі школи дизайну одягу.

По що йти: по sustainable-образ від молодих дизайнерів.

  • Місце – 90

Мorra ceramics – феміністська кераміка, що допоможе доповнити інтер’єр.

По що йти: по райдужну тарілку на честь місяця ЛГБТ-прайду.

  • Місце – 109

LOGVIN jewelry – авторські прикраси зі срібла, позолоти та дорогоцінних каменів. Ручна робота та гравіювання.

По що йти: по каблучку-каф «Рівновага».

  • Місце – 170

Bleu Payette – французькі продавці завітали на «Кураж» із декором для дому.

По що йти: по фірмовий світильник Mercury.

«Старе»


  • Місце – 157

Antique vintage decor – антикваріат і вінтаж: прозорий фарфор; книги часів Наполеона; канделябри із французького шато та ліжечко королівського песика.

По що йти: по вази з різноколірного скла.

  • Місце – 173

Шоурум «Мякоть» – сорочки з вінтажного деніму та бавовни, шовкові колекційні хустки віком від 20 до 70 років, кольоровий кришталь, фарфор і квіткові композиції у вінтажних порцелянових супницях.

По що йти: по посріблені бохо-каблучки.

  • Місце – 175

Kepler Vintage – вінтажний декор, посуд, прикраси, картини та вінтажні сумочки.

По що йти: по вінтажні сумки.

  • Місце — Rotten Ambar

YALANZHI OBJECTS – екологічний бренд освітлення та декору. Для турботи про планету бренд використовує вторинну сировину й екологічно чисті матеріали, творці обирають целюлозу та глину.

По що йти: по фігурний світильник для передпокою.

  • Місце — Rotten Ambar

«12 Крісел» – крім продажу старовинних меблів, магазин займається реставрацією та виготовленням нових меблів. На «Кураж» везуть найпопулярніші моделі, торшери, світильники.

По що йти: по декор із латуні, антикварні меблі та декор із глини. Місце – Rotten Ambar

  • Місце — Rotten Ambar

GORN Ceramics – творча майстерня кераміки: вази, посуд, тарілки, чаші, чавани, фігурки та скульптури людського росту.

По що йти: по бронзову вазу.

Як розважатися

У суботу, 19 червня, на «Куражу» зіграє Axel Boman (Studio Barnhus, SE) – один із найбільш популярних діджеїв європейської хаус-сцени. У неділю, 20 червня, гратимуть нові та старі резиденти «Куражу».

У суботу можна відвідати лекторій, присвячений розмовам про моду й українську fashion-промисловість. На другому поверсі з лекціями виступатимуть: співзасновниця та голова оргкомітету Ukrainian Fashion Week Ірина Данилевська; дизайнерка та засновниця TTSWTRS Анна Осмехіна. Також на гостей очікує окрема панель із Машею Гаврилюк із Gunia; директором із розвитку Kacho group Владиславом Пінчуком; психологинею гардероба та персональною стилісткою Соні Леонової; стилісткою проєктів на 1+1 «Голос країни», «Танці з зірками» Ольги Слонь; fashion-фотографом Денисом Манохою. Модеруватиме панель редактор та автор книжки Fashion Directory of Ukraine Антон Єременко.

Серед спікерів другого дня: PR- агент Гарика Корогодського, Вови Дантеса та Кацуріних – Анна Давіденко; психолог Артем Осипян; експерти з ментального здоров’я та представники «Україна Pride»: Софія Лапіна – правозахисниця та співзасновниця «Україна Pride»; Ільченко Ірина – brand creative support«ХУІЗІТ»; Міша Стариш – креатор у mozgi ideas. Модератор розмови – Влад Болсун, креативний директор mozgi ideas.

У програмі обох днів також імпровізація від «Інародного театру Воробушек» і стендап від Comedy room 18+.

А також майстер-класи з гончарства, кераміки та ліплення, виставка українських художників від куратора мистецтва на «Куражу» Володимира Waone Манжоса за підтримки Tuasho.

Що їсти

Цього разу організатори підготували додаткову open air-зону фудкорту FOOD COURT TERRACE, аби уникнути черг на основному фудкорті. Там будуть Salateira, Milk Bar, Pie Spot, а також «Дзяо-бар», One Love Coffee, Fresh Lemonade та Massimo Gelarty.

На фудкорті годуватимуть Mimosa Brooklyn Pizza; Dogs & Tails; Bistro Bistro; «Алико»; Orang+Utan; Fry Me; Maestro Falafel; Toxa Kartoxa; Black Burger; Bali Hai; Fish&Chips; Ustreetsa; Pasta To Go; Dos Amigos; «Справжні Чебуреки»; Kim Kimchi BBQ. Серед нових закладів: The Burger Mexico та Mahjong.

Врятуватись від спеки допоможе морозиво Honey та попсікли Mr.Pops. Каву та чай можна буде випити у Buck Coffee Roasters, Fresh Black і чайній Chaguan у зоні Estate.

Там-таки пройде бесіда-дегустація про вино від Kurazh x Sabotage x Natural Wine Guys. Про вино розповідатимуть шеф-сомельє goodwine Роман Ремеєв та Влад Буйвол із Sabotage Wine.

Також на гостей чекає вино від власних барів «Куражу» – «Синичка», яка тепер має дві точки.