Концерти Bring Me The Horizon і репера Tommy Cash, виступ діджея Тодда Тер’є та електронного проєкту Global Communication, а також повернення на сцену гурту «Крихітка» – зібрали концерти лютого, які варто відвідати.

Bob Moses

У канадського дуету Bob Moses, який завжди вміло поєднував рок та електроніку, у вересні вийшов альбом Battle Lines. У 2019 році гурт виступив на найбільших музичних подіях світу: від Glastonbury та Coachella, до EDC і Lollapalooza. А тепер музиканти їдуть до Києва.

Коли: 7 лютого, 20:00

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 1 000 гривень

Лінк

The Comet Is Coming

The Comet Is Coming – це лондонський гурт, що об’єднує елементи джазу, електроніки, фанку та психоделічного року. Свою музику учасники називають «саундтреком до апокаліпсиса». Образи, які пов’язані з творчістю The Comet Is Coming, – наукова фантастика та космічна тематика. Це можна простежити в музичних кліпах Neon Baby та Do the Milky Way, а ще в назвах пісень.

Коли: 7 лютого, 19:00

Де: Carribean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 740 гривень

Лінк

Uriah Heep

Uriah Heep – британський рок-гурт, що виступає ще з 70-х років минулого століття. Стиль, у якому грає Uriah Heep, називають прогресивним роком. Це більш складні мелодії та тексти, якщо порівнювати з типовими композиціями для рок-музики. За свою майже півсторічну кар’єру музиканти випустили 24 студійні платівки, а також концертні й компіляційні альбоми.

Коли: 7 лютого, 19:00

Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки: від 349 гривень

Лінк

Paradise Lost

Paradise Lost – британський метал-гурт родом з міста Галіфакс. Paradise Lost поряд із земляками Anathema і My Dying Bride вважаються засновниками стилю Doom / Death Metal. На останніх двох платівках англійці експериментують з важким саундом. Як це звучить, можна буде перевірити на київському концерті гурту.

Коли: 7 лютого, 20:00

Де: Bingo, проспект Перемоги, 112

Скільки: від 850 гривень

Лінк

Apollonia

Apollonia – це лейбл і діджейський колектив, що об’єднує трьох парижан Дайда Саундорома, Дена Ганасію та Шонкі. У 2013 році вони зібралися разом, щоб створювати новий стиль музики – суміш американського хауса, техно, старого диско та фанку.

Коли: 8 лютого, 23:55

Де: Closer, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 420 гривень

Лінк

Comethazine

Френк Чайлдресс, відомий як Comethazine, – американський репер. Він найбільш відомий своїм синглом Walk, який досяг 20-го місця в чарті Billboard Bubbling Under Hot 100. Comethazine почав публікувати свої пісні на SoundCloud та YouTube ще підлітком, що дозволило йому кинути роботу механіка та зосередитися на музиці.

Коли: 9 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 550 гривень

Лінк

Nazareth

Шотландська група Nazareth, що їде в Україну, розпродала понад 20 мільйонів альбомів по світу, але відома насамперед завдяки рок-баладі Love Hurts, яка стала платиновим синглом в Канаді та золотим у США. Її також можна буде почути на київському концерті.

Коли: 10 лютого, 19:00

Де: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

Скільки: від 200 гривень

Лінк

Bring Me The Horizon

Британський гурт Bring Me The Horizon, який раніше був хедлайнером фестивалю UPark, повертається в Україну і дасть концерт у Києві. В останньому, шостому альбомі amo музиканти змішали електропоп і попрок з хардроком. Гурт виконає пісні з нового альбому, а також відомі хіти.

Коли: 11 лютого, 20:00

Де: Stereo Plaza, проспект Валерія Лобановського, 119

Скільки: від 1 600 гривень

Лінк

«Крихітка»

Київський гурт «Крихітка» повертається на сцену з новим матеріалом після чотирирічної перерви. Окрім концерту, команда готує мініальбом, який планує випустити згодом. Останній реліз «Крихітки» – пісня «Без імені», яку присвятили волонтерам, вийшла у 2015 році. «Щоразу, коли в суспільстві якісь зміни, у нас з’являється бажання бути поруч зі «своїми», – каже фронтвумен Саша Кольцова.

Коли: 14 лютого, 19:00

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 460 гривень

Лінк

Mgzavrebi

Грузинський гурт Mgzavrebi презентує в Києві новий альбом Geo. Це сьомий лонгплей бенду, який з 2012 року дає концерти в Україні. «Головний інструмент в альбомі Geo – електрогітара. В ньому менше грузинського фольклору. Це дуже людяний альбом, альбом про людину, яка відчуває все: від нескінченної любові до меланхолії, болю, радості», – розповів про останній реліз фронтмен гурту Гігі Дедаламазішвілі.

Коли: 16 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 690 гривень

Лінк

Тодд Тер’є

Тодд Тер’є – норвезький діджей, автор пісень і продюсер. Музикант відомий серією реміксів і перевидань у середині 2000-х років. Він створював ремікси на Roxy Music, Dolly Parton, Guns N’ Roses, Hot Chip, Bombay Bicycle Club та Stevie Wonder. А 2014-го випустив It’s Album Time – свою поки що єдину платівку.

Коли: 14 лютого, 22:00

Де: HC Hall, проспект Визволителів, 1

Скільки: від 600 гривень

Лінк

Dakooka

Українська попспівачка та авторка пісень Dakooka виступатиме в Києві з акустичною програмою. На концерті можна буде почути відомі пісні «Умри, если меня не любишь», «Не Ссы», Someone and noone, «Выходи из воды сухим», а також пісні з акустичного мініальбому.

Коли: 21 лютого, 20:00

Де: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки: від 300 гривень

Лінк

Global Communication

Global Communication – проєкт електронної музики Тома Міддлтона та Марка Прітчарда, відомий за альбомом «76:14». Global Communication поєднують у своїй творчості ембієнт і техно. У 2019 році діджеї виступали усього раз, а 2020 рік почнуть з виступу в Києві. Тут лайв Global Communication представлятиме Том Міддлтон.

Коли: 22 лютого, 23:00

Де: місце буде оголошено пізніше

Скільки: від 449 гривень

Лінк

Pouya

Американський репер Pouya презентує в Києві нову платівку The South Got Something To Say в рамках великого європейського туру. Зараз Pouya готує другу частину мікстейпу з Boobie Lootaveli, матеріали з якого вони разом покажуть київському Bel Etage.

Коли: 23 лютого, 19:00

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 549 гривень

Лінк

Tommy Cash

Естонський репер, стиль виконання якого називають russian trash, повертається до України. У 2018 році Tommy випустив новий альбом ¥€$ і самостійно зняв до нього кілька кліпів. Восени 2020 року виконавець анонсував вихід мініальбому з новим відео.

Коли: 27 лютого, 19:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 500 гривень

Лінк

Drezden

Засновник «Ляпис Трубецкой» та BRUTTO білоруський музикант Сергій Міхалок ще у вересні 2018 року створив новий електронний проєкт Drezden, а у грудні 2019–го вже випустив другий альбом.

Над новим проєктом разом з Міхалком працюють гітарист гурту «Океан Ельзи» Владімір Опсеніца та український саундпродюсер Віталій Телезін.

Коли: 28 лютого, 19:00

Де: Bel Etage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

Скільки: від 499 гривень

Лінк

Georgia

Співачка та мультиінструменталістка з Британії Georgia вперше виступить у Києві. Дебютний альбом Georgia 2015 року порівнювали з музикою хіп-хоп артисток MIA та Міссі Еліот. У січні виконавиця випустила другий альбом Seeking Thrills, який, ймовірно, гратиме на київському концерті.

Коли: 29 лютого, 19:00

Де: Carribean Night Club, вулиця Симона Петлюри, 4

Скільки: від 650 гривень

Лінк

HammerFall

HammerFall – гурт зі Швеції, що грає в стилях хеві-метал і пауер-метал. Більшість пісень музиканти присвятили битвам, походам, бойовим гімнам і боротьбі за справедливість, а їхній сценічний імідж містить шкіряні «обладунки». Dominion, одинадцяту платівку в дискографії гурту, презентують у Києві в рамках світового турне World Dominion Tour 2020.

Коли: 29 лютого, 20:00

Де: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

Скільки: від 650 гривень

Лінк

Обкладинка: UPark