Етновечірка у Zigzag, неонуарний настрій у Bursa та вегетаріанський Новий рік у Samskara. The Village Україна збирає новорічні вечірки в місті.

Bursa

Новорічну вечірку в готелі Bursa проведуть у стилі неонуарних фільмів 90-х про розкішне кримінальне життя – «Кримінального чтива» та серіалів «Бригада» і «Клан Сопрано». Хедлайнером вечірки стане гурт POEXXXALI, у лайнапі також HaHaBiBi, Sasha Tessio, дует 99, Dj Miura. Дрес-код: малинові піджаки, сукні Versace, оксамит, шкіряні пальто та золоті ланцюжки.


Коли

20:20

Де

вулиця Костянтинівська, 11

Скільки

від 1 800 гривень


Posted by BURSA Hotel Kyiv on Friday, December 13, 2019

Urban Space 500

Почати новий рік з чистого аркуша пропонують на вечірці «білих краваток» в Urban Space 500. «White Tie – це не жорсткий дрес-код, радше настрій, стан, у якому ми почнемо славну епоху 20-х у новому тисячолітті», – анонсують у громадському ресторані. До вечірки у закладі встановлять саундсистему та сцену. Також буде «секретна перформанс-кімната». У лайнапі – Vlad Fisun, Sivash, Masha Efy та Junket.

Артгрупа Plastikwood та Urban Space 500 під час новорічної вечірки також відкриють виставку Outlowed Plastic. Експозиція закликає дбати про своє оточення, сортувати сміття. Одночасно з відкриттям виставки відбудеться світлова інсталяція. Переглянути експозицію можна буде у громадському ресторані до 14 січня.


Коли

22:00

Де

вулиця Грінченка, 9

Скільки

від 500 гривень


Bezdelniki

На Новий рік у «Бездельниках» готують crazy-вечірку в «найкращих традиціях закладу». Вхід безкоштовний, але стіл треба забронювати завчасно. На кухні готуватимуть спеціальне новорічне меню. Гратимуть у новорічну ніч Elijah, Malinovskaya та Alex Frey.


Коли

21:00

Де

вулиця Саксаганського, 38

Скільки

депозит 2 000 гривень


Closer

Новорічна вечірка у Closer пройде з електронним проєктом RPR Soundsystem: приїдуть румунські діджеї Rhadoo, Petre Inspirescu та Raresh. Виконавці гратимуть усю новорічну ніч до 12:00 1 січня.


Коли

23:00

Де

вулиця Нижньоюрківська, 31

Скільки

від 20 євро


ZigZag

Вечірку в стилі ukrainian ethnic цього року організовують у ZigZag. «Роги, багато квітів і свічок, вінки, одяг з візерунками та різноманітними етнічними елементами. Музика в стилі Dakh Daughters, «ДахаБраха» від нашого діджея Анти», – анонсують у закладі.

У новорічну ніч діятиме спеціальне меню. Забронювати стіл можна після внесення депозиту на суму 1 500 гривень. Також потрібно зробити попереднє замовлення страв.


Коли

21:00

Де

вулиця Рейтарська, 13

Скільки

депозит 1 500 гривень


Atlas

Цього року в Atlas на 31 грудня готують три танцполи, діджей-сети, коктейлі та виступи українських артистів. Хедлайнерами вечора стануть «Антитіла». «Вривайся у 2020-й красиво. І не важливо, прийдеш ти у піжамі з кроликом чи у блискітках та паєтках: в Atlas’і ти завжди як удома», – анонсують в Atlas. Столик на вечірку потрібно бронювати напередодні. Під час бронювання столика потрібно оплатити 1000 гривень депозиту, у вартість якого входить «новорічний сет».


Коли

22:00

Де

вулиця Січових Стрільців, 37-42

Скільки

від 900 гривень


«Сім’я ресторанів Дмитра Борисова»

Новорічні вечірки в «Сім’ї ресторанів Дмитра Борисова» відбудуться у п’яти закладах. В «Останній Барикаді» виступить етногурт Primavera. Також тут пропонують українські делікатеси та ігристе без обмежень. У ресторані «Канапа» – камерна вечеря зі свічками та спеціальне новорічне меню. У «Ватрі» запланували діджей-вечірку, подаватимуть лобстери, стейки та червону ікру. Безлімітне м’ясо обіцяють у Ronin, а в Chicken Kyiv влаштують «блискучу» вечірку з коктейлями.


Коли

23:00

Скільки

2 900 гривень


Samskara

В артпросторі Samskara проведуть безалкогольну новорічну вечірку. Обіцяють два поверхи розваг, зокрема лаунж-зону, віртуальні ігри, кінотеатр, майстер-класи. А також вегетаріанське меню та вечірку, де «відриваються йоги, прихильники здорового життя, вегетаріанці та інші прибульці». Ще в просторі організують маскарад та оберуть найкращий костюм вечора.


Коли

21:00

Де

Львівська площа, 8-А

Скільки

від 500 гривень


Malevich

Танці під попсові новорічні хіти та спеціальну винну карту обіцяють у винному барі Malevich. Окрім цього, будуть святкові коктейлі та меню. Перед Новим роком у закладі розіграють 10 пляшок ігристого.


Коли

21:00

Де

улиця Рейтарська, 17

Скільки

від 1 200 гривень (депозит)


«Бальтазар»

Ексклюзивне святкове меню від шефа, винна карта та фірмові коктейлі – такою буде новорічна вечірка у барі «Бальтазар». Обіцяють музичну програму від «банди справжніх друзів» – Fozz, Yevhenii Volodko, Supersholokh b2b Rudakov, Tesh Teasahovich.


Коли

22:00

Де

Бессарабська площа, 1

Скільки

депозит 1 500 гривень


Alchemist Bar

Новий рік у стилі диско проведуть у барі Alchemist. «П’ємо, танцюємо, крутимо платівки Abba і говоримо одне одному потрібно слова», – розповідають у закладі. На вечірці діятиме дрес-код: потрібно одягнутись у стилі 70-х. У лайнапі вечірки: GannaBaby, Стессі Міллер, Jurgen Шустов, Дмитро The Alchemist та Ірина Розумна.


Коли

22:00

Де

вулиця Шота Руставелі, 12

Скільки

від 500 гривень


Abba - Happy New Year