Інді, гаражний рок та електронна музика: зібрали для вас добірку концертів, які відбудуться у Києві в серпні.

The 1975

The 1975 – Somebody Else

The 1975 з Манчестера вперше виступатимуть в Україні на київському Арт-заводі Платформа. Музиканти презентують свій новий альбом – A Brief Inquiry into Online Relationships, який вийшов у листопаді. Команда грає інді-рок, однак експериментує і з електронною музикою та R&B.


Де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Коли: 1 серпня, 19:00

Скільки: від 1 190 гривень

ЛІНК

Гурт [О]

гурт [O] – Чим Я Не Така?

«Вічнозелені людські питання, любов до плеєрів і плейбоїв, портрет ідеального хлопця і краса в очах того, хто дивиться», – описують музиканти київського гурту [O] свій новий альбом «Суперінтроверт». Почути його можна буде вже 2 серпня на ЮБК у рамках Hedonism Sunset Live.


Коли: 2 серпня, 20:00

Де: ЮБК

Скільки: від 100 гривень

Лінк

WhoMadeWho

WhoMadeWho – Inside World

WhoMadeWho – це експериментальне поптріо з Копенгагена. У своїй музиці вони поєднують поп, інді, техно, диско, панк та фанк. У виконавців шість студійних альбомів, пісні з яких зіграють і в Києві – під час вечірки APLAY на ЮБК.


Коли: 2 серпня, 22:00

Де: ЮБК

Скільки: від 150 гривень

Лінк

Flit

Фліт – Їжачок

Український гурт Flit після 8-річної перерви знову зіграє концерт у Києві. На сцену вийдуть основні учасники старого складу із вокалістом Володимиром Новіковим, який ненадовго покидав проєкт. Виконають нові та відомі пісні, зокрема «Їжачок» та «Кохай мене», записану з Кузьмою Скрябіним.


Коли: 3 серпня, 19:00

Де: Зелений театр, Паркова дорога, 2

Скільки: від 400 гривень

Лінк

Royal Blood

Royal Blood - Out Of The Black

Вокаліст Майк Керр та ударник Бен Тетчер у Royal Blood поєднують блюз-рок і гаражний рок. Їх називають одними з найуспішніших рок-виконавців останніх років: у 2015-му вони отримали одразу дві нагороди від NME Awards. А вже 5 серпня музиканти вперше виступлять у Києві на Арт-заводі Платформа.


Коли: 5 серпня, 19:00

Де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Скільки: від 1 290 гривень

Лінк

Connan Mockasin

Connan Mockasin – I'm The Man, That Will Find You

Новозеландський виконавець Connan Mockasin грає експериментальний поп та рок і вперше приїде в Україну з концертом. Виступ організовують до п’ятиріччя музичного видання Comma.

Свої альбоми Connan Mockasin записував у готельній кімнаті та на березі океану в Новій Зеландії. А концерти часто проводить у непризначених для цього місцях: на даху будинку в Окленді, у старому кінотеатрі в Берліні чи в ботанічному саду у Вільнюсі.


Коли: 11 серпня, 20:00

Де: ЮБК

Скільки: від 820 гривень

Лінк

СБПЧ

СБПЧ – У нас есть всё

Цього разу СБПЧ зіграють у Києві всі пісні, «які ви мріяли почути, а вони забували виконати». До програми «Динозавр и другие забытые животные» увійшли найпопулярніші треки музикантів за 11 років. Зокрема, «Динозавр», «Живи хорошо», «Корабли», «Польша» та інші.


КОЛИ: 18 серпня, 20:00

Де: ЮБК, Труханів острів

Скільки: від 420 гривень

Лінк

She Wants Revenge

She Wants Revenge – Tear You Apart

Постпанк від She Wants Revenge вперше можна буде почути наживо у Києві: музиканти зіграють концерт у Bel Etage. Джастін Варфілд та Адам Брейвін заснували гурт 2003 року в Лос-Анджелесі й за два роки їздили в спільні тури з Depeche Mode та Placebo. У 2015-му їхня пісня Tear You Apart стала саундтреком до серіалу «Американська історія жахів». Нині музиканти працюють над другим альбомом, який стане першою платівкою за вісім років. Частину нових треків, ймовірно, можна буде послухати в Києві.


Коли: 17 серпня о 19:00

Де: Bel Etage

Скільки: від 940 гривень

ЛІнк

Beissoul & Einius

Beissoul & Einius – Як ти й сказав

Авангардний дует із Вільнюса, який «експериментує зі звуками, танцями та модою» зіграють свій другий за 2019 рік концерт у Києві. Цього разу – на ЮБК. Beissoul & Einius грають у стилі electrofashion. У дуету є навіть кілька пісень українською мовою.


Коли: 23 серпня, 20:00

Де: ЮБК

Скільки: від 500 гривень

ЛІнк

Foals

Foals - Inhaler

Британський гурт Foals повертається з концертом в Україну. Музиканти виступатимуть 27 серпня на Арт-заводі, де презентують новий альбом Everything Not Saved Will Be Lost, натхнений глобальним потеплінням, політикою у світі та Brexit. Перша частина альбому вийшла у березні, а другу планують презентувати восени.

Цей концерт стане другим в Україні. Вперше гурт зіграв у Києві 2017 року.


Коли: 27 серпня о 19:00

Де: Арт-завод Платформа, вулиця Біломорська, 1

Скільки: від 1 190 гривень

Лінк

ТНМК

ТНМК - Янголи

Хіп-хоп від «Танок на майдані Конго» під акомпанемент симфонічного оркестру. До програми «Симфо хіп-хоп» увійшли найпопулярніші пісні гурту, які поєднали зі звучанням класичних інструментів. Це буде остання можливість почути програму перед паузою проєкту. Організатори обіцяють масштабну музичну вечірку із зірковими гостями та сюрпризами для глядачів.


Коли: 28 серпня, 20:00

Де: Арт-завод Платформа

Скільки: від 590 гривень

Лінк

Latexfauna

Latexfauna – Surfer

«Дуже пляжний концерт» від Latexfauna проведуть на березі Дніпра. Як запевняють організатори, це чудова можливість попрощатися з літом, танцюючи на піску з улюбленими коктейлями. Після концерту відбудеться клубна вечірка: вона безкоштовна для всіх, хто придбав квитки на концерт гурту.


Коли: 31 серпня, 21:00

Де: ЮБК

Скільки: 300 гривень

Лінк

Аліна Орлова

Alina Orlova - Голуби

Литовська співачка Аліна Орлова зіграє свій черговий концерт у Києві. Цього разу він пройде на терасі поблизу Алеї художників. «Будемо милуватися заходом під магічний музичний акомпанемент, робити красиві фотографії та прощатися з літом разом», – коментують організатори.


Коли: 31 серпня, 19:00

Де: Тераса «Всі.Свої D12»

Скільки: від 350 гривень

ЛІнк

Обкладинка: Женя Люлько для The Village Україна