Виступ одного із засновників електро-сцени США Egyptian Lover, повернення Tommy Cash і діджея Tiesto, а також квартирник Сергія Бабкіна – зібрали добірку головних концертів березня.

Steven Wilson

Стівен Вілсон – лідер неактивного гурту Porcupine Tree та «популяризатор прогресивного року в світі». За свою 30-річну кар’єру Вілсон створив кілька музичних проектів та чотири рази був номінований на «Греммі». На концерті він гратиме пісні з останнього альбому To the bone.

Steven Wilson – Pariah ft. Ninet Tayeb

КОЛИ: 2 березня, 19:00

ДЕ: Жовтневий палац, Алея Героїв Небесної Сотні, 1

СКІЛЬКИ: від 980 гривень

Лінк

Enter Shikari

Гурт Enter Shikari, заснований у 2003 році, вигадав власний стиль – transcore. Британський журнал Kerrang! тричі називав їх найкращим концертним гуртом. Рокери вже кілька разів виступали на українських фестивалях як хедлайнери. Цього разу вони зіграють повноцінний концерт у Києві.

Enter Shikari – Live Outside

КОЛИ: 2 березня, 20:00

ДЕ: Stereo Plaza, Малий зал, проспект Лобановського, 119

СКІЛЬКИ: від 850 гривень

Лінк

Tiesto

«Найкращий діджей світу» за версією світового рейтингу DJ Mag Top 100 Tiesto приїде в Київ у рамках світового турне. На концерті мають прозвучати хіти та нові треки музиканта.

Tiësto & Sevenn – BOOM

КОЛИ: 3 березня, 21:00

ДЕ: Stereo Plaza, проспект Лобановського, 119

СКІЛЬКИ: від 1 349

Лінк

Tricky

Один із засновників тріп-хопу, який співпрацював з Massive Attack, уперше приїде в Україну. Tricky став відомий завдяки своїй манері виконання – він використовує речитатив і шепіт. У Києві музикант представить треки з останньої платівки Ununiform та перевірені часом композиції.

Tricky – Hell Is Round the Corner

КОЛИ: 7 березня, 20:00

ДЕ: Beletage, вулиця Шота Руставелі, 16-А

СКІЛЬКИ: від 1 090 гривень

Лінк

«Друга ріка»

«Друга ріка» завершує всеукраїнський тур на підтримку альбому «Піраміда» в київському Палаці спорту. Майбутній концерт має стати найбільшим в історії гурту.

«Друга ріка» – «Секрет»

КОЛИ: 8 березня, 19:00

ДЕ: Палац спорту, Спортивна площа, 1

СКІЛЬКИ: фан-зона – 290 гривень; сектор – 350 гривень

Лінк

Blood Red Shoes

Британський гурт Blood Red Shoes грає «гараж-інді-панк-рок». В Україну команда їде з презентацією першого за п’ять років альбому Get Tragic.

Blood Red Shoes – Mexican Dress

КОЛИ: 10 березня, 19:00

ДЕ: Monterray Club, Прорізна, 8

СКІЛЬКИ: від 540 гривень

Лінк

Сергій Бабкін

Сергій Бабкін проводить квартирники з 2004 року. Спочатку музикант грав у невеликих помешканнях і парках, пізніше перейшов на більші майданчики. На київському концерті не буде продуманого заздалегідь плейлиста – Бабкін визначатиме на місці, що гратиме. На квартирнику можна буде поставити запитання та поспілкуватись зі співаком.

Сергій Бабкін – «Дихай повільно»

КОЛИ: 14 березня, 19:00

ДЕ: Будинок кіно, вулиця Саксаганського, 6

СКІЛЬКИ: від 500 гривень

Лінк

Zapaska

Яна Шпачинська та Павло Нечитайло створюють композиції в режимі Live-looping за допомогою повторювання музичних фраз і використовують традиційні музичні інструменти. За 10 років існування Zapaska записали два міні-альбоми та два лонгплеї. Гостем вечора в Mezzanine буде київський інді-дует SEMMAR.

Zapaska – «Запитайся»

КОЛИ: 15 березня, 19:30

ДЕ: Mezzanine, вулиця Нижньоюрківська, 31

СКІЛЬКИ: від 199 гривень

Лінк

Tvorchi

Tvorchi – це музичний проект, заснований на початку 2018 року в Україні двома хлопцями – Андрієм та Джефрі. Гурт пише електронну танцювальну музику. На київському концерті Tvorchi презентують другий альбом Disco Lights.

Tvorchi – Believe

КОЛИ: 15 березня, 19:30

ДЕ: «Тёплый Ламповый», вулиця Омеляновича-Павленка, 4/6

СКІЛЬКИ: від 200 гривень

Лінк

«ЦеШо»

«ЦеШо» називають ляльковим кабаре або соціальним рейв-бендом. Гурт створив у 2016 році Влад Троїцький, відомий своїми проектами ЦСМ «Дах», Dakh Daughters і «ДахаБраха». На концерті «ЦеШо» виконають у своїй фірмовій манері 15 композицій.

«ЦеШо» – Hate

КОЛИ: 15 березня, 19:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців 37-41

СКІЛЬКИ: від 290 гривень

Лінк

Egyptian Lover

Один із засновників електро та хіп-хоп сцени США Грегорі Бруссард, відомий як Egyptian Lover, виступає вже близько 35 років. Його музика наслідує естетику 80-х. Egyptian Lover грає сети в нічних клубах та на музичних фестивалях. У Києві він виконає треки зі свого альбому «1985».

The Egyptian Lover – Egypt, Egypt

КОЛИ: 16 березня, 23:59

ДЕ: secret location

СКІЛЬКИ: від 450 гривень

Лінк

Manowar

Американців Manowar називають живими класиками power metal, адже на сцені вони вже 38 років. Гурт тричі потрапляв у Книгу рекордів Гіннесса як «найгучніша концертна група світу». Це буде перший та останній концерт Manowar в Україні, адже відбудеться він під час прощального туру гурту.

Manowar – Return Of The Warlord

КОЛИ: 21 березня, 19:00

ДЕ: Палац спорту, Спортивна площа, 1

СКІЛЬКИ: від 790 гривень

Лінк

Tommy Cash

Естонський репер, стиль виконання якого називають russian trash, повертається до України з презентацією нової платівки ¥€$. До альбому увійшло 11 треків, серед яких є пісня з американським дизайнером Ріком Оуенсом.

Tommy Cash - Little Molly

КОЛИ: 23 березня, 19:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців 37-41

СКІЛЬКИ: від 700 гривень

Лінк

Little Big

Російський рейв-гурт Little Big називає себе сатиричною арт-колаборацією. Концерти колективу – це поєднання музики, візуального ряду та шоу. Little Big мали виступити у Києві ще в грудні, проте концерт через введення воєнного стану перенесли на березень. Музиканти презентують свій третій альбом Antipositive.

Little Big – Skibidi

Коли: 24 березня, 20:00

Де: StereoPlaza, проспект Лобановського, 119

Скільки: від 949 гривень

Лінк

Sofi Tukker

Нью-йоркський гурт Sofi Tukker грає у стилі електронної танцювальної музики. Їхня пісня Drinkee має понад 20 мільйонів стримів на Spotify та номінацію на «Греммі» як найкращий танцювальний запис. У 2018 році нью-йоркці випустили перший студійний альбом Treehouse і в рамках світового туру зіграють концерт у Києві.

Sofi Tukker – Drinkee

КОЛИ: 24 березня, 20:00

ДЕ: Atlas, вулиця Січових Стрільців, 37-41

СКІЛЬКИ: від 990 гривень

Лінк

Alex Clare

Британський співак ушосте повертається в Україну. Alex Clare поєднує у своїй музиці альтернативу, дабстеп, електро та соул. Його композиція Too Close потрапила в топ-10 Америки та Великобританії. Сьогодні Alex Clare має вже три повноформатні студійні альбоми та чотири успішних сингли.

Alex Clare – Too Close

КОЛИ: 25 березня, 19:00

ДЕ: Палац культури КПІ, проспект Перемоги, 37

СКІЛЬКИ: від 350 гривень

Лінк

Обкладинка: Tommy Cash