Atlas Weekend 2018 стартує 3 липня. Фестиваль на ВДНГ триватиме шість днів. Серед хедлайнерів – The Chemical Brothers, Martin Garrix, LP, Placebo, Benjamin Clementine, Lost Frequencies, Nothing But Thieves, Eskimo Callboy, WhoMadeWho, Kadebostany, Don Diablo, Kreator та Infected Mushroom.

The Village Україна збирає інформацію, корисну кожному, хто зібрався провести кілька днів на фестивальній локації.

Гроші на фестивалі

Atlas Weekend оголошено зоною без готівки. Готівка тут не знадобиться – розраховуватись тут можна буде платіжними картками.

Що брати з собою?

Краще брати напоясну сумку – вона зручна і компактна. Рюкзак, особливо об’ємний, заважатиме не лише вам, а й людям, які стоять позаду. Мастхев на фестивалі, якщо йдете не на кілька годин, – павербанк і дріт для зарядки мобільного.

Для фестивалю оберіть легке надійне взуття – доведеться танцювати і стрибати (особливо, якщо плануєте провести час під East Stage).

Про всяк випадок візьміть із собою компактний дощовик. Можуть знадобитися чохли, які врятують улюблені кросівки від води та бруду (наприклад, такі).

Якщо щось забули – не біда. «Всі.Свої» влаштовують на час фестивалю маркет українських брендів на ВДНГ.

Чого НЕ брати з собою?

З професійною фототехнікою (якщо ви не акредитований фотограф – ред.) зайти на ВДНГ ви не зможете. Перш за все йдеться про фотоапарати зі знімними об’єктивами. З компактною камерою вас пропустять. Штативи та інше об’ємне обладнання для зйомки пронести на фестиваль ви також не зможете.

Обмеження зйомки – не примха організаторів фестивалів. Це традиційна практика.

Газові балончики, ножі чи інші предмети, які можуть завдати шкоди іншим на фестивалі, теж заборонені. Якщо хочете з’ясувати деталі, читайте фестивальні правила тут.

Як стояти у черзі менше?

На фест радять приходити завчасно. Вхід для фестивальників (окрім VIP) буде лише один. Поруч – багато будиночків, де квитки можна буде обміняти на фестивальні стрічки. Черги будуть, як і на більшості подій такого масштабу.

Радимо не ставати у найближчу чергу до будиночків, а уважно оглянутися – часто гості фестивалю розміщуються у чергах нерівномірно. Обравши меншу, дуже заощадите час.

Роздрукований квиток чи квиток на екрані мобільного – байдуже.

Якщо у вас VIP-квиток – можна не стояти у черзі та пройти через окремий вхід. Якщо вірити інформації на сайті, квиток також дає право на окрему парковку та перебування у спеціальній, захищеній від сонця та дощу зоні з VIP-баром.

Територія фестивалю в основні дні буде відкритою з 12:00 до 06:00.

У квитках вказано, що фестиваль починається 4 липня. Не дивуйтеся. Просто у перший день фесту, 3 липня, можна зайти без квитка – вхід вільний для всіх гостей ВДНГ.

Розклад Atlas Weekend 2018

Краще вивчити таймап Atlas Weekend 2018. Тоді ви знатимете, що Христина Соловій та Mozgi виступатимуть одночасно. Вам також доведеться обирати між Placebo та ЛСП, гуртами «Пошлая Молли» та «Бумбокс», The Chemical Brothers та O.Torvald, Benjamin Clementine та Dakha Brakha, «Нейромонах Феофан» та «Кровосток» або ж Enter Shikari та «Один в каное».

У розкладі артистів можливі зміни. Радимо стежити за сайтом фестивалю або додати у закладки цю публікацію. Якщо розклад змінять, ми замінимо його у цьому тексті також.

Atlas Weekend 2018. День 1

вівторок. Вхід вільний

Atlas Weekend 2018. День 2

середа

Atlas Weekend 2018. День 3

четвер

Atlas Weekend 2018. День 4

п'ятниця

Atlas Weekend 2018. День 5

субота

Atlas Weekend 2018. День 6

неділя

Мапа фестивалю

Ілюстрації: Giphy

Обкладинка: Женя Люлько для The Village Україна