The Village Україна розповідає, які речі варто купувати, під що танцювати та як розважатися на липневій барахолці «Кураж Базар» на Дачі.

 Кураж Базар

Коли: 15-16 липня, 11:00 – 23:00

Де: Арт-завод «Платформа»,

вул. Біломорська, 1

Скільки: 50 грн,

для пенсіонерів, дітей та вагітних жінок – безкоштовно

Facebook

Місце 90

Тимчасові татуювання Not Forever Tatts: мандали, кити, геометричні абстракції, тварини і рослини, які виглядають, як справжні татуювання і тримаються близько 3-5 днів. Татуювання легко змиваються за допомогою мила та губки.

ВАРТІСТЬ: 75 грн

Місце 267

Танцювальні туфлі, що залишилися після закриття студії і шовкові хустки: шарфи, косинки і хустки в кишеню піджака. 90% виробів вживані, але в хорошому стані. Серед них зустрічаються вироби Dior, Versace, Givenchy, Pierre Cardin, Pierre Balmain. Більша частина асортименту — вінтажні no name хустки італійського виробництва. Це особиста колекція продавця, яка налічує близько 50 штук.

ВАРТІСТЬ: від 50 до 500 грн

Місце 328

Вживана фототехніка: об’єктиви, фільтри, фотокамери Canon, Fujifilm, Hasselblad, Nikon, Pentax, Sony.

ВАРТІСТЬ: від 200 грн

Місце 363

Велика колекція джинсів і джинсових шортів 90-х. Серед них є як речі невідомих брендів, так і моделі Levis, Wrangler, Motor. Також тут будуть продавати речі з власної шафи: сукні, сорочки, жакети тощо.

ВАРТІСТЬ: від 30 до 300 грн

Місце 95

Святкові сукні та одяг на кожен день, ремені, взуття, шовкові хустки, шарфи і шалі, але найбільшої уваги заслуговує колекція дизайнерських сумок: Gucci, Lancome, Bisou, Michele Bohbot.

ВАРТІСТЬ СУМОК: до 500 грн

Місце 135

Сифони для виробництва содової в домашніх умовах. У пристрої можна задавати потрібний рівень газування води і додавати сиропи для створення солодкого смаку.

ВАРТІСТЬ: від 200 до 1000 грн

Місце 31

Чоловічий вінтажний одяг DKNY, John Varvatos, Moschino, Ermenegildo Zegna: піджаки з шовковими підкладками, сорочки з натуральних тканин, нагрудні хустки і краватки.

ВАРТІСТЬ: від 300 до 1000 грн

Як розважатися

Липневий Кураж Базар присвячений дачній тематиці, тому на барахолці буде багато літніх розваг: водні бої, які проходитимуть у денний час біля Green Stage, безкоштовні майстер-класи з висадження розсади, дачні конкурси від аніматорів. Біля Green Stage також облаштують сінник, де можна буде відпочити та пофотографуватись. Зробити нову аватарку можна буде і в одній з п’яти дачних фотозон.

В самому кінці Арт-Завода Платформа буде знаходитись спортивна зона з бамперболами, волейбольним майданчиком, бадмінтоном та фрізбі. Всі активності, окрім бамперболів, безкоштовні. Футбол в шарах коштує 25-35 гривень за 10-15 хвилин. Біля бару «Малевич» працюватиме майданчик з безкоштовними настільними іграми.


СУБОТА:

з 17:00

Біля «Арт Дому» проходитиме тусовка «довгих» собак — такс, коргі, басет-хаундів. Можна буде подивитися, як вони змагаються за призи і беруть участь в естафетах. А поруч із собачою тусовкою обидва дні буде працювати повнокупольний кінотеатр від Atmasfera 360. За 50 гривень там покажуть фільми «Гопал. Принц планети корів» і «Samskara».


Як завжди на Кураж Базарі можна буде за 150 гривень заплести коси в G.Bar або за ті ж самі гроші змоделювати бороду чи підстригтися в барбершопі Borodach. Також на барахолці будуть робити мехенді від 50 гривень і масаж рук, ніг, спини і плечей від 100 до 200 гривень.

На фудкорті акцент зроблять на страви на грилі: овочі, м’ясо, риба та морепродукти, кукурудза. Також буде багато домашніх компотів і лимонадів, свіжих салатів. І — гарна новина — на Кураж Базар повертаються хот-доги Bistro Bistro.

Для людей з дітьми

Інклюзивну дитячу зону, яку обладнали для Благодійної барахолки, вирішили залишити на Кураж Базарі назавжди. Вона знаходиться у самому кінці Арт-Заводу Платформа, поряд із спортивним майданчиком, і розрахована на дітей з різними потребами, з особливостями розвитку і без них. Там є безкоштовні батути і гойдалки, курені для відпочинку, бізіборди, сенсорні і музичні зони, конструктори та велика стіна для малювання «Каляки-Маляки».

Також обидва дні на дитячому майданчику дітям робитимуть аквагрим, будуть проходити безкоштовні літературні читання від Art Books, шоу вуличних магів, платні і безкоштовні майстер-класи.

У сервісі «Кофе Няня», який знаходиться у дитячій зоні, можна залишити дітей від 6 місяців на нянь та аніматорів.

ВАРТІСТЬ: 75 грн/год

Під що танцювати

СУБОТА:

17:00

На Green Stage виступить фаворит фестивалю День Вуличної Музики Дмитро Побережний. Він виконає кавери на хіти David Bowie, John Mayer, The Beatles, Oasis, Sam Smith, Take That, Maroon 5 та інших гуртів.

18:00

Відбудеться концерт українського гурту The ВЙО. Виконають хіти «Їдемо в Карпати», «Зорі», «Кировоград» та інші. На завершення вечора на сцену вийде «Ансамбль імені Злобіной» в особі постійних діджеїв Кураж Базару Парфіка і Захарова, які будуть грати танцювальні хіти 1990-2000-х.

НЕДIЛЯ:

з 14:00 до 18:30

На зеленій сцені будуть виступати джазові виконавці і колективи: Аніта Авакян, Dislocados, Imaginarium, reFUNKtion, а після за пульт стануть діджеї Timo і Oleksandr Pantileev.

СУБОТА, НЕДIЛЯ

з 11:00 до 16:00

У павільйоні також будуть грати діджеї: Vlad Buivol, Artem Selecta, Space Condom та інші.