22 серпня стартує 49-й міжнародний фестиваль авторського кіно «Молодість». Цього року команда вирішила вперше ввести систему абонементів, які дозволять відвідувати кіносеанси, вечірки та майстер-класи. The Village Україна пропонує абонемент на «Молодість» як покупку тижня.

Команда фестивалю пропонує три типи абонементів: «Студенти», «Синефіли» та «Індустрії».

Абонемент «Синефіли» дає доступ до кінопоказів і вечірок. «Цей абонемент для тих, хто плануєте активно відвідувати покази фестивального кіно. Єдиний абонемент є більш вигідним варіантом, ніж індивідуальні квитки, оскільки вартість синефільського абонемента розрахована за формулою «один сеанс на день». Тобто придбання цього абонемента дорівнює придбанню одного квитка кожного дня протягом усього фестивалю», – розповідають організатори.

Аби залучити більше, молоді ввели безкоштовний абонемент «Студентський», який дає доступ до кінопоказів, вечірок і майстер-класів. Якщо ви не студент, але теж бажаєте відвідувати майстер-краси, то вам підійде абонемент «Індустрія».

 Чому ми пропонуємо безкоштовний абонемент студентам? Тому що ми кінофестиваль, який має назву «Молодість». На мою думку, студенти повинні вільно відвідувати покази на фестивалі. Коли наша команда зайшла у проєкт у 2019 році, ми фактично почали з нуля. Цьогоріч ми зможемо нарешті отримати повну статистику за відвідуваністю кінофестивалю, хочемо оцінити, який відсоток із нашої аудиторії – студенти.

Іван Адамчук

генеральний директор кінофестивалю «Молодість»

Де придбати: на сайті

Скільки: 600 гривень за абонемент «Синефіли», 800 гривень за абонемент «Індустрія», «Студентський» – безкоштовний.

Цього року на кінофестивалі покажуть близько 150 фільмів. Стрічки представлять уже у традиційних конкурсних програмах Міжнародного та Національного конкурсів: Студентський конкурс, Короткометражний конкурс, Повнометражний конкурс і програми Sunny Bunny й Teen Screen.