«Добрий блокнот» – це записник, який мотивує змінювати світ на краще, а також допоможе родинам, що опинилися на межі виживання під час пандемії. Записник з ілюстраціями, добірками фільмів, книгами та виступами TED про добро, запустили благодійний фонд Клуб Добродіїв і проєкт Оrner. Блокнот стає покупкою тижня на The Village Україна.

Творці блокнота переконані, що доброту можна прокачати так само, як м’язи, тому до блокнота увійшли вправи для тих, хто хоче стати добрішим, а також 175 варіантів добрих справ на кожен день. Їх можна виконувати у будь-якому порядку та відмічати у записнику.

«40% від вартості блокнота піде на підтримку родин, які залишилися без заробітку через пандемію. За ці кошти ми придбаємо пакунки з гуманітарною допомогою. Їх безкоштовно доставлять одиноким мамам, онкохворим батькам, літнім опікунам і батькам, яких звільнили або яким не виплачують заробітну плату через карантин. Це врятує сім’ї від голоду та вбереже дітей від інтернатної системи», – кажуть представники Клубу добродіїв.

Блокнот наповнений ілюстраціями, фактами про користь добрих справ, добірками фільмів, книг і виступів TED про добро.

Записник є у двох кольорах – з темною та світлою обкладинкою. Наповнення – 160 сторінок із кольоровими розворотами.

Де придбати: передзамовлення доступне для на сайті Orner або у соціальних мережах Клубу Добродіїв (Facebook, Instagram).

Скільки: 450 гривень