The Village Україна публікує добірку музичних відео, знятих у Києві 2018 року.

Miley Cyrus feat. Mark Ronson – Nothing Breaks Like a Heart

Miley Cyrus feat. Mark Ronson – Nothing Breaks Like a Heart

Кліп нагадує новинний ролик, у якому Майлі Сайрус втікає від поліції. Вже у перших кадрах з’являється Дарницький міст, на якому і відбувається основна дія. Над відео працювала українська продакшн-студія Limelite. Спеціально для кліпу в місті побудували шість локацій, а написи на дорожніх знаках на відео змінили на американські.

Де: Дарницький міст і Житомирська траса

Twenty One Pilots – Nico And The Niners

Twenty One Pilots – Nico And The Niners

Трек увійшов до останнього альбому гурту – Trench, який вийшов у 2018 році. Nico And The Niners – другий кліп із трилогії, яка розповідає єдину історію. За сюжетом, учасники гурту приєднуються до повстанців із факелами, які протистоять єпископам у червоних мантіях. Передісторію показали у кліпі Jumpsuit, а продовження у відео Levitate. У січні Twenty One Pilots уперше виступить у Києві.

Де: факультет кібернетики КНУ

Bring Me The Horizon – Mantra

Bring Me The Horizon – Mantra

Пісня починається зі слів «Do you wanna start a cult with me?». У кліпі фронтмен гурту Олівер Сайкс будує свою тоталітарну секту і стає її лідером. Відео має вигляд нарізки елементів відеоігор, рекламних роликів та церковних проповідей і ритуалів. Одну з головних ролей у кліпі виконує українська акторка Вікторія Варлей.

Де: Жовтневий палац

Oliver Tree – Hurt

Молодий інді-поп та хіп-хоп-виконавець із Каліфорнії Oliver Tree показав у своєму кліпі спальні райони міста та Рибальський міст. Продакшеном займалися американська студія Snow Beach та українська компанія «2332».

Де: спальні райони міста та Рибальський міст

NCT U – Boss

NCT U – Boss

Корейський гурт NCT U (Neo Culture Technology) зняв кліп на пісню Boss у Києві. Відео знімали на кількох локаціях: це Український дім, закинутий автобусний парк №7, Національна бібліотека України імені Вернадського. У зйомках взяли участь українські моделі, зокрема учасник шоу «Топ-модель по-українськи» Реван Палюх.

Де: Український дім, закинутий автобусний парк №7, Національна бібліотека України імені Вернадського

Jorja Smith – Let Me Down ft. Stormzy

Jorja Smith – Let Me Down ft. Stormzy

Британська R&B та поп-співачка Jorja Smith зняла кліп на кількох локаціях Києва – у Гідропарку, Жовтневому палаці й Театрі на Подолі. Режисер кліпу Гектор Докрілл каже, що, отримавши короткий опис проекту, у нього в голові з’явилося єдине слово: «Бонд». На основі цього персонажа і створили образ для Сміт – вона кілерка, яка має спокусити і вбити свою жертву.

Де: Гідропарк, Жовтневий палац і Театр на Подолі

Damso – Smog

Damso – Smog

Damso – бельгійський репер, усі три альбоми якого стали платиновими у Франції. Пісня Smog увійшла до третьої платівки під назвою Lithopеdion. У кліпі постають футуристичні пейзажі, а сам репер читає на тлі пам’ятника «Батьківщина-мати».

Де: «Батьківщина-мати»