Американський стримінговий сервіс HBO Max випустив тизер спеціального епізоду «Гаррі Поттера». Прем’єра відбудеться опівночі 1 січня 2022 року.

Новий епізод має назву «20-річчя Гаррі Поттера: повернення у Гогвартс» (Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts).

У тизері Роббі Колтрейн (Хаґрід) і Меттью Льїюс (Невілл Довгопупс) отримують листи з Гогвартса. Ще один актор, Марк Вільямс (Артур Візлі), сідає в потяг, який їде до школи магії.

НBO також анонсували, що в спецепізоді йтиметься про створення першого фільму. Виконавці головних ролей Деніел Редкліфф, Руперт Ґрінт та Емма Вотсон розкажуть історії зі знімального майданчика.


Епізод Harry Potter 20th Anniversary: Return To Hogwarts приурочили до 20-річчя першого фільму франшизи «Гаррі Поттер та Філософський камінь» (2001).

У світі продано вже понад 500 мільйонів примірників книжок про хлопчика-чарівника Гаррі Поттера. Фільми, зняті за їхніми мотивами, заробили 8 мільярдів доларів, також створили серію приквелів «Фантастичні звірі».

У жовтні 2021 року британська письменниця Джоан Роулінг випустила нову дитячу книжку, яка називається «Різдвяна свинка».

 Читайте «Нормальні новини» в телеграмі