«Лавка Традицій» й Укрзалізниця запускають спільний дроп – чотири фудбокси з натуральними продуктами вiд локалiв з усієї країни. Це можливість для кожного українця й іноземних друзів привезти з собою класний продукт з України й показати, як смакує українське без стереотипів.

Продукція вже доступна в «Залізній Крамниці» на київському і львівському вокзалах.

«Подорожі – це завжди про джерело натхнення й можливість відкритися собі ж з нових сторін, бо, тільки досліджуючи світ, ми розкриваємося на всі 100%. Прямуючи додому, ми прагнемо привезти із собою щось характерне для країни, звідки повертаємося на згадку і як сувенір. А що ж прямує з вами, коли ви їдете з України?» – розповідають у команді «Лавки Традицій».

Що ввійде до фудбоксів

Дроп налічує чотири бокси на будь-який смак – солоні й солодкі, великі й малі.

Упакування набору зробили функціональним і помітним. Кожна коробка завʼязана у яскравий вузлик, що під час розпакування перетвориться на бавовняну хустину-бандану з принтом (в маленьких наборах) або на скатертину (у великих).

 Фудбокс «Українські солодощі S»

Натурально солодкий вузлик, що об’єднав три продукти: овочеві цукати від «Київського Сухого Варення» й дещо від закарпатських локалів: кипрійний чай від Mol’Far і медово-горіхові смаколики від «Закарпатського пряника».

 Фудбокс «Українські солодощі L»

У цьому фудбоксі вже п’ять виробників: «Київське Сухе Варення» з овочевими цукатами, «Закарпатський Пряник» і кипрійний чай від Mol’Far із Закарпаття, «Дикорос» із варенням з дикорослої ожини з Яремче й липовий мед від «Медик Ведмедик», що родом з Чернігівщини. 

 Фудбокс «Солоний S»

У цьому боксі – «Київське Сухе Варення» зі своїми овочевими цукатами, WholesoMe + Only Oil із гарбузовою клітковиною й олійкою волоського горіха, а також корисні бурякові хлібці від Sunfill із Чернігова.

 Фудбокс «Українське застілля»

У цьому фудбоксі зібрали аж девʼять локалів. З Київщини взяли «Медову еліту» з бджолиним пилком, WholesoMe + Only Oil з олійкою волоського горіха й гарбузовою клітковиною, «Київське Сухе Варення» з овочевими цукатами. Також натуральне варення із соснових шишок від «Бєляєва», бурякові хлібці з Чернігова, конопляну пасту від Aumi з Одеси, вишневий соус до м’яса від Mr.Caramba з Дніпропетровщини, «Закарпатський пряник» і «Бесарабські спеції».

Адреси «Залізної Крамниці» 

Київ, Вокзальна площа, 1

Графік роботи: 9:00 до 23:00

 Львів, Двірцева площа, 1

Графік роботи: 11:00 до 21:00

«Ми підтримуємо локальних виробників і закликаємо до розповсюдження українського крафту. До створення фудбоксів долучилися 12 резидентів «Лавки Традицій» з усіх куточків країни, якими ми дуже пишаємося та знаємо, що кожен із боксів може стати й вашою любов’ю з першого продукту», – кажуть у «Лавці Традицій».

матеріал підготовлено за підтримки «лавки традицій»