У 2024 році Puma наголошує на своєму постійному теглайні Forever.Faster і поширює його значення на всю екосистему бренда. Forever.Faster відображає лайфстайл, який надихає продовжувати рух тільки вперед. Перша частина теглайну уособлює культуру та важливість постійного самовдосконалення на шляху до перемоги, а Faster – новий етап розвитку спорту, коли інновації переплітаються з модою.

У новому кампейні Puma обʼєднала найшвидших світових спортсменів, серед яких й українська легкоатлетка Ярослава Магучіх. Окрім неї, аудиторія побачить футболістів: Неймара молодшого, Крістіана Пулишича, Джека Гріліша, Антуана Грізманна, Мемфіса Депая, Кая Гаверца та Данієля Карвахаля, легкоатлетів Армана Дюплантіса, Карстена Вархолма, Шеріку Джексон, Фелікса Стронґа та баскетболістів ЛаМело Болла й Бріанну Стюарт.

«Forever.Faster не просто набирає обертів, а стає ще потужніше та нагадує, що змінювати правила гри – особлива суперсила. Саме тоді, коли інші думають, що ти не зможеш бути швидшим – ти прискорюєшся. Розкрий свою спортивну потужність і подивись на гру під новим кутом #ForeverFaster», – кажуть у команді Puma

   

Матеріал підготовлено за підтримки PUMA