Студія креативної архітектурної візуалізації Hism запустила конкурс «Badgers Battle» на найкращу ЗD-візуалізацію «Музею Свободи». Запрошують до участі майстрів і новачків як з України, так і з усього світу. Приймання робіт триватиме до 16 травня, переможець отримає 2000 євро та запрошення в команду Hism.

«Конкурс «Badgers Battle» – це можливість для кожного сказати своє слово та продемонструвати своє 3D кунг-фу. Ми прагнемо виявити найсильнішого, чий візуальний стиль домінуватиме в битві. У журі зібрані майстри різних шкіл візуальних єдиноборств, і вони зможуть належним чином оцінити ваші зусилля», – говорить Олексій Ніжніковський, засновник і креативний директор Hism.

Як узяти участь у конкурсі

 Зареєструйтеся на сайті «Badgers Battle».

 Підготуйте візуалізації інтер’єру й екстер’єру «Музею Свободи» на основі архітектурного проєкту, що надає студія.

 Завантажте готові роботи в особистому кабінеті на сайті.

Кожен учасник отримає доступ до чату, де організатори відповідатимуть на запитання та забезпечуватимуть підтримку протягом усього конкурсу.

Що отримають переможці

● 1 місце – приз 2000 євро та запрошення в команду Hism

● 2 місце – винагорода 1000 євро.

Ще пʼятьом учасникам нададуть почесні відзнаки, а той, хто залучить найбільше друзів чи колег до конкурсу, отримає спеціальний приз – індивідуальний майстер-клас від Олексія Ніжніковського. Він має понад вісім років досвіду в 3D-візуалізації та співпрацював із провідними архітектурними студіями світу.

Хто такі HISM

Hism – українська студія креативної архітектурної візуалізації, що співпрацює з клієнтами з Нідерландів, Бельгії, Великої Британії, Німеччини, Іспанії, США, Саудівської Аравії та скандинавських країн. У портфоліо компанії співпраці з OMA, Snohetta, Ricardo Bofill Taller De Arquitectura, AEDAS та іншими знаковими іменами в архітектурі.

«Усі в Hism разом святкують свої перемоги та разом прагнуть до більшого, адже завжди є куди зростати. Міжнародний конкурс «Badgers Battle» – чудова можливість для візуалізаторів долучитися до цього росту, продемонструвати свою винахідливість, створити емоції та розповісти історії за допомогою візуальних образів», – кажуть у команді студії.

Більше про «Badgers Battle»  

  

матеріал підготовлено за підтримки HISM