15–17 березня відбудеться четвертий Platforma Camp, який поєднує освітню та ретритну складові. Організатори збирають учасників, щоби разом відкривати нові горизонти, збагачуватися знаннями, знайомитися з новими людьми, будувати міцні звʼязки та накопичувати приємні враження про 2024 рік. 

Що у Програмі Platforma Camp

 Освітня складова

Ядро всього кемпу – це Education & Tech. Організатори обирають основну тему, що поєднує виступи спікерів із зовсім різних бізнесів. Лекторами завжди запрошують не просто популярних людей, а тих, хто має досвід, експертизу та розуміння індустрії, щоби поділитися якісним контентом. Освітнім партнером Platforma Camp незмінно залишається КАМА.

«Цього разу ми вирішили поговорити про наші з вами здобутки, у чому ми як країна досягли помітного росту й успіху за останні 10 років. І проаналізувати, як бізнеси або цілі індустрії розвивались до повномасштабного вторгнення та що на них очікує в майбутньому. 

КАМА як навчальна інституція за 10 років свого існування стала свідком появи нових бізнесів і трансформації наявних. І того, як досвід одних може вирішити задачі інших. Наприкінці кемпу ми маємо поїхати додому ще й із відчуттям того, що українці не тільки сміливі, а що ми маємо чим пишатися», – розповідає Анна Вовк, директорка Київської Академії Медіа Мистецтв.

 

 оздоровлення

Невіддільною частиною Platforma Camp є Platforma wellness. Кемпери, які хочуть взяти від одного дня все, можуть обрати ранкову йогу. Також їм доступні функціональні тренування, які заряджають, дають енергію та посилюють упевненість. 

 нетворкінг

Щовечора на кемперів чекають незвичайні формати нетворкінгу. Наприклад, майстер-клас від шефа, де вони зможуть приготувати автентичні страви української кухні. Або джазовий вечір із відкритим баром, де кожен може стати за стійку й зробити власний коктейль для себе й товаришів. 

 розваги

Незмінною частиною кемпу є Platforma Music. Формат, що знайомить кемперів із кумирами або відкриває нові імена, дивуючи різноманіттям української сцени.

 

 «Мені дуже подобається спостерігати за розвитком ком’юніті наших учасників Platforma Camp. І тим, як воно росте, а стосунки всередині міцнішають. Від нових друзів, які здатні підтримати в складний момент, до нових партнерів, із якими створюються спільні проєкти й реалізовуються нові ідеї», – говорить Рефаель Юха, співзасновник Coworking Platforma й організатор Platforma Camp.

Більше деталей можна знайти на сайті Platforma Camp. А спогади з минулих кемпів – в Instagram. Кількість квитків у кемпі завжди обмежена, тому варто поспішити, щоби забронювати своє місце.

Квитки за ранньою ціною

   

МАТЕРІАЛ ПІДГОТОВЛЕНО ЗА ПІДТРИМКИ PLATFORMA CAMP