21 грудня коворкінг Platforma влаштовує захід Christmas Charity, куди запрошують українські компанії, бізнеси та бренди. Мета заходу – об’єднатися, відчути святкову атмосферу й задонатити на зимову військову кампанію «Гнів Пречистий» від фонду «Повернись живим». 

Що в програмі Christmas Charity 

Для гостей підготували музичну програму з популярними українськими артистами. Вони зможуть заспівати улюблені хіти з гуртом TVORCHI, а також потанцювати під dj-сети від Velychev, POBO, Seba Korecky (Vertuha) і dj Kasatik.

На барі всіх пригощатиме TCP Bar з ексклюзивними коктейлями, які створять на честь компаній, що доєднаються до заходу. А партнер Ponchyk Boy презентує лімітовану новорічну колекцію святкових пончиків. 

Хто вже став партнером заходу 

Партнерами Platforma Charity Event уже стали Артзавод Платформа, забудовник City Capital Group, інвестиційний фонд Horizon Capital, геймінгова компанія GoReel, Київська Академія Медіа Мистецтв (КАМА), IT-компанія Nvidia, креативна альтернативна спілка Yankov Club, продакшн TOMIN і креативна агенція I AM IDEA.

Разом вони вже зібрали майже 1 000 000 гривень.

Як потрапити на Christmas Charity 

До корпоративної події можна долучитися цілою компанією, окремим відділом чи просто прийти з товаришами. Або завітайте самі та знайдіть нових друзів чи навіть партнерів. 

«Різдвяні свята – це справжня магія, мить для загадування бажань, час для подяк, для того, щоб озвучити мрії. І від цього просто не можна відмовлятися! Але можна зробити святкування максимально корисним для всіх. У цьому і є ідея нашого Christmas Charity івенту», – кажуть у команді Platforma. 

Більше деталей про Platforma Charity та як долучитися до заходу шукайте на сайті platformacharity.com.

Більше про Platforma Charity

   

матеріал підготовлено за підтримки Platforma