Мережа фітнес-студій hiitworks активувала знижки до 29% на абонементи. До кожного входить безплатне фітнес-тестування, де тренер індивідуально вимірює фізичні показники й підбирає найбільш ефективні заняття. Акція триватиме до 28 листопада. 

Мета hiitworks – руйнувати застарілі стереотипи. Вони пропонують залишити в минулому виснажливу гонитву за нав’язаними стандартами, натомість мотивують приділити 45 хвилин турботі про ментальне й фізичне здоров’я. 


Витискають із 45 хвилин максимум користі

Тренування в hiitworks тривають лише 45 хвилин, де кожна хвилина націлена на мету пропрацювати м’язи, розвинути координацію й баланс, спалити калорії. Заняття складаються з етапів вправ і відновлення, які контролює тренер.

«В умовах постійного стресу на виснажливі тривалі вправи не залишається ані моральних, ані фізичних сил. Проте зросла необхідність ставати сильнішими, витривалішими і зміцнювати здоров’я. Тож тренування мають приводити фізичний й емоційний стан до ладу без виснаження», – каже Ярослав Сойніков, співзасновник hiitworks. 

Долають наслідки сидячого способу життя

Сидячий спосіб життя шкодить здоров’ю, тому в hiitworks долають його наслідки завдяки різноманітним тренуванням. Вправи з TRX, мапами руху Procedos, аеробайками, вагою власного тіла і ще десятками видів обладнання зміцнюють поставу, допомагають пропрацювати всі м’язи й передбачають рух усього тіла.

Адаптують навантаження під рівень клієнта

Заняття відбуваються з ранку до вечора в малих групах, де тренер адаптує навантаження під рівень кожного.

Мережа має 10 студій на правому й лівому березі. Вони розташовані так, щоби на тренування було зручно встигати, біля житлових кварталів, бізнес-центрів, транспортних розв’язок. Цієї осені відкрили нові локації за адресами: вулиця Рибальська, 13, і вулиця Саксаганського, 68/21.

Придбати абонемент зі знижкою

   

матеріал підготовлено за підтримки hiitworks