Mastercard та UKRSIBBANK спільно із «Залізною крамницею» створили ексклюзивну лінійку мерчу. Її присвятили ностальгії за першими подорожами в дитинстві та юності, а також вірі, що скоро «Укрзалізниця» знову зможе повертати українців в улюблені місця по всій території України. Мерч не продаватимуть у крамниці, його можна виграти в межах акції*, яку запустили партнери. 

Чому дизайн присвятили дитячим спогадам

«Укрзалізниця» відкриває українцям новий світ із самого дитинства. Це перше знайомство з морем, перша подорож до іншого міста, найтепліші поїздки до бабусі в село. І розуміння того, яка наша країна велика та різноманітна. Ми досліджували Україну, долаючи кілометри залізничних шляхів від Карпат до Кримських гір, від Київського до Чорного моря, і знали, що кожна поїздка подарує щось нове. І ми прагнемо продовжити досліджувати й любити по-новому всю нашу територію», – кажуть дизайнери.

Вони надихалися раритетними маршрутними табличками поїздів, а також мапою залізничних шляхів, що зʼєднує всі міста України.

Як узяти участь в акції

 Завантажте застосунок «Укрзалізниці».

 Додайте картку Mastercard від UKRSIBBANK у застосунок «Укрзалізниця» для швидких платежів.

Якщо досі не маєте картки UKRSIBBANK, можна відкрити віртуальну картку New card із безплатним обслуговуванням в додатку UKRSIB online.

 Оплачуйте від чотирьох квитків окремими транзакціями щомісяця й очікуйте на розіграш.

У кінці кожного місяця методом випадкової вибірки за допомогою сервісу random.org обиратимуться 100 випадкових переможців, які отримають ексклюзивні заохочення від «Залізної крамниці»: футболки, пляшки для води, шопери, світшоти, шапки зі змінними шевронами та пледи.

Крім того, за купівлю квитків у застосунку «Укрзалізниці» можна додатково отримати бонуси й обміняти їх на знижки від партнерів: Uklon, WOG, «Планета Кіно» й інших.

*Акцію проводять із 21.08.2023 до 29.02.2024 на території України, окрім територій, що визнані відповідно до законодавства як тимчасово окуповані, територіальних громад, що перебувають у тимчасовому оточенні (блокуванні), а також територій, де фактично ведуться бойові дії або є реальна загроза їхнього ведення.

© АТ «УКРСИББАНК», 2023 .Банківська ліцензія НБУ №75 від 05.10.2011р. Внесено до Державного реєстру банків 28.10.1991р. за №57. АТ “УКРСИББАНК” входить у БНП Паріба Груп.

   

Матеріал підготовлено за підтримки Mastercard