28 вересня креативна агенція The Tellers Agency та платформа пошуку психотерапевтів Rozmova.me проведуть другий благодійний вечір сторітелінгу The Tellers Night #2. Під час заходу засновники суспільно важливих проєктів поділяться власними історіями стійкості та викликів, які не завадили їм створили проєкти, що наразі підтримують ментальне здоров'я українців. 

Усі кошти, вторговані з квитків, передадуть на підтримку програми ментальної реабілітації військових медиків і волонтерів Repower. Це дасть змогу забезпечити організацію третього заїзду програми до Швеції та відновити 100 українських героїв. На попередньому івенті агенція зібрала 100 тисяч гривень на забезпечення гідним житлом переселенців у межах проєкту RE:Ukraine housing. 

Під час The Tellers Night #2 спікери у форматі розмови-сторітелінгу поділяться моментами з життя, які на них уплинули, а також підштовхнуть слухачів змінюватися:

 Яна Сибіга, засновниця wellness-платформи Integralist і фітнес-студії Integral, розповість про панічні атаки, CBD від тривожності, нетоксичну продуктивність і цілісність;

 Дмитро Коваленко, засновник платформи пошуку психотерапевтів онлайн та офлайн Rozmova.me, розкаже про вигорання, виклики й трансформації в ментальному здоровʼї, коли запускаєш свій проєкт під час війни;

 Марина Садикова, засновниця програми ментального відновлення військових Repower, поділиться історією заснування програми, розповість про ретрит, що все змінив, а також як цивільні можуть додати ментальної стійкості військовим;

 Анастасія Бакуліна, засновниця медіа Svidomi, розповість про життя з депресією, вигорання команди й публічний хейт.

 Крім сеансу rozmova-сторітелінгу від фаундерів, на гостей чекають: 

• інтерактивна зона самопідтримки;

• аукціон з артефактами від спікерів і військових;

• практикум від психотерапевтів Rozmova.me з вправами для самозаспокоєння й зняття тривоги;

• нетворкінг зі змінотворцями, напої та подарунки від партнерів.

Місія The Tellers Night – допомогти українському суспільству, підвищити його ментальну стійкість, масштабувати людяність, давати увагу й підтримку героям нашого часу, розвивати культуру позитивного впливу та проактивної соціальної відповідальності, а також опікуватись ініціативами, які наближають Україну до перемоги й відновлення.

Щоби відвідати захід, робіть донейт, який і є квитком, або просто підтримайте збір на психологічну реабілітацію військових Repower.

Отримати квиток

   

 матеріал підготовлено за підтримки The Tellers Agency