Відбувся глобальний запуск української соцмережі Fixer. Вона дає змогу зберігати контакти для майбутніх проєктів, вести обговорення в реальному часі й обмінюватися ідеями з однодумцями з усього світу.

«Запуск Fixer – важлива новина для професіоналів кіноіндустрії з усього світу, адже основне завдання застосунку – надати інтуїтивну платформу для зв'язку та спілкування між режисерами, операторами, редакторами, звукорежисерами, акторами й іншими фахівцями», – кажуть розробники

Важливим елементом Fixer є система ShowReels. Це інструмент, який дає змогу користувачам демонструвати свої таланти та навички та привертати увагу нових клієнтів, забезпечуючи майбутні проєкти й підвищуючи репутацію. 

«У світі, де понад 100 мільйонів творчих професіоналів шукають свої можливості,  Fixer стане містком, що об'єднає вас із відповідними професіоналами й допоможе спілкуватися та співпрацювати, як ніколи раніше. З Fixer ми зможемо разом зробити творчу індустрію більш відкритою та доступною для кожного», – кажуть розробники соцмережі.

Більше інформації про Fixer можна знайти на сайті або в Instagram, Twitter чи Facebook.


матеріал підготовлено за підтримки FIXER