Європейський бренд smart-телевізорів KIVI запустив акцію до 31 липня: модель 32F750NW коштуватиме 8999 гривень замість 9999. Завдяки програмам покращення зображення та звуку, а також великій кількості безплатного контенту Smart TV від KIVI створюють атмосферу кінотеатру прямо вдома у власників. Естетам і візуалам особливо сподобається дизайн – надтонкі бічні рамки та білий колір корпусу.

KIVI як рішення для будь-якого інтерʼєра

Щоби телевізор доповнив будь-який інтер’єр, моделі нової лінійки Smart TV KIVI з діагоналлю 24, 32, 43 та 55 дюймів доступні в білому кольорі корпусу, що є рідкістю в середньому ціновому сегменті телевізорів.

Для встановлення пристрою на полицю виробник розробив елегантні металеві підставки, на стіну його можна вмонтувати за допомогою фірмових кронштейнів.

«Ми вирішили виготовляти найпопулярніші діагоналі в білому рішенні. Тому, обираючи KIVI, клієнт може бути впевненим, що телевізор, уподобаний за співвідношення технічних характеристик і ціни, ідеально впишеться в будь-який інтер’єр, а дизайном жертвувати не доведеться», – кажуть у команді KIVI.

Як KIVI покращують якість зображення та звуку

Щоби домашній перегляд фільмів перетворився на справжній кінотеатральний досвід, KIVI впровадили в телевізори технологію MEMC – вона ніби домальовує потрібні кадри там, де вони необхідні, і робить різку зміну картинки прийнятнішою для ока. Так екшн-сцени фільмів і серіалів не гальмують і виглядають динамічнішими та яскравішими.

Крім того, бренд додав функцію Super Contrast Control, що автоматично регулює контраст, опрацьовуючи темні ділянки локально. Так глядачі можуть легко роздивитися всі деталі популярних нині серіалів із темною картинкою, як-от у «Відьмаку» чи «Чорному дзеркалі».

Телевізори Smart TV від KIVI підтримують технології HDR, тому зображення на екрані виглядають максимально природно. А Ultra Clear опрацьовує кожен фрагмент кадру, підвищуючи різкість об'єктів і їхній контраст.

Щоби досягнути високої якості відтворення рівня звуку, KIVI співпрацювали з японською компанією JVCKENWOOD. Два дванадцятиватні динаміки відкалібровані для кожної моделі телевізора вручну та вдосконалені за допомогою Dolby audio processing (DAP) – системи обробки звуку в реальному часі. Вона дає змогу вибирати пресети для звуку та має додаткові інструменти, як-от посилення гучності голосу або автоматичне вирівнювання різких звуків під час динамічних сцен чи реклами.

Швидкий доступ до великої кількості контенту 

Завдяки фірмовій програмі KIVI MEDIA 2.0 власники телевізорів одразу отримують швидкий доступ до партнерського контенту. Варто лише розпакувати пристрій і під'єднати його до інтернету. 

Користувачам доступні понад 40 безплатних телеканалів, добірка безплатних фільмів, мультфільмів і серіалів, тренування, які регулярно оновлюються, акційні пропозиції від різних компаній ексклюзивно для власників KIVI та багато іншого контенту.

Обрати свій телевізор від KIVI 

матеріал підготовлено за підтримки KIVI