Експерти з туристичного спорядження Gorgany організовують гаражні розпродажі у пʼяти містах України. 18 червня – у Львові, Тернополі й Житомирі, а 25 червня – у Києві й Івано-Франківську. Щоби продати спорядження, потрібно заповнити заявку для конкретного міста. Щоби купити – просто прийти за вказаною адресою.

Як продати спорядження разом із Gorgany:

На гаражних розпродажах можна буде продати одяг, взуття та спорядження туристичного призначення. Вони мають бути:

  • чисті й неушкоджені або ж із незначними недоліками, які не впливають на функціонал;
  • ціна має відповідати стану й віку речей. Її узгоджують із працівником магазину.

Організацію розпродажу, виклад речей і продаж Gorgany беруть на себе.

Детальніше про події в кожному місті:

Львів

Щоби продати речі, заповніть форму на продаж спорядження й до 16 червня принесіть їх у магазин Gorgany на вулиці Володимира Великого, 1. Щоби купити спорядження у Львові, приходьте 18 червня у Стрийський парк до памʼятного знака «Львів – Батьківщина українського футболу».

Тернопіль

Заповніть форму на продаж спорядження й до 16 червня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Богдана Хмельницького, 12. Щоби купити речі, приходьте 18 червня в дитячо-юнацький пластовий центр на вулиці Юрія Федьковича, 11.

Житомир

Заповніть форму на продаж спорядження й до 16 червня принесіть річ у магазин Gorgany на площі Театральній, 9. А щоби купити речі, приходьте 18 червня на провулок Скорульського, 5.

Київ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 23 червня принесіть речі в магазин Gorgany на вулиці Антоновича, 14, або Олександра Мишуги, 11-Б. Щоби купити речі, приходьте 25 червня в міський екопростір «Шпаківня» на Гідропарку.

Івано-Франківськ

Заповніть форму на продаж спорядження й до 23 червня принесіть річ у магазин Gorgany на вулиці Михайла Мулика, 35. Щоби купити речі, приходьте 25 червня у внутрішній дворик Будинку Пласту на вулиці Павлика, 10

«Часто мандрівники поступово накопичують своє спорядження, а тоді потроху оновлюють на легше, новіше, практичніше. А старі речі, хоч і в хорошому стані, уже не використовують. Водночас багато хто, а особливо новачки, не готові віддавати гроші за нове спорядження, тому в них є чудова можливість купити круті речі з історією за дружніми цінами», – кажуть у команді Gorgany.


Матеріал підготовлено за підтримки Gorgany