Мережа магазинів туристичного спорядження Gorgany випустила власну настільну гру для мандрівників «2061». Перемагає той, хто прийде до вершини Говерли – а це 2061 метр – першим.

За сюжетом похідна група гравців підіймається на Говерлу. На шляху на них чекають багато різноманітних пригод і перешкод, як-от «Блуд вчепився», «Сонце пече», «Ведмідь на горизонті» «Поклик природи» й інші. Той, хто майстерніше вирішить складнощі завдяки своєму спорядженню, навичкам чи фантазії, швидше дістанеться до вершини та здобуде перемогу.

Гра має 148 карток із завданнями й умовами, гравці повинні обирати свого персонажа: від гуцулки Ксені чи грибника Василя до карпатського лінивця. Кожен із них отримує совганку – мінікарту зі шкалою та рухомим елементом, який показує актуальну висоту. Вона допомагає зосередитися на грі замість того, щоб рахувати метри набору висоти в голові чи записувати десь на листочку.

У середньому гра триває від 30 хвилин до години, долучитися можуть від двох до восьми людей. Крім того, невелике ігрове поле дає змогу захопити гру в потяг чи намет. 

Досвідчені мандрівники під час гри в «2061» згадають себе в походах, адже там є знайомі їм пригоди, курйозні ситуації та різноманітні карпатські мотиви. Ті ж, хто ще не має мандрівного досвіду, зрозуміють, чому багатьох людей так тягне в гори. 

Купити «2061» можна у фізичних магазинах Gorgany та на сайті магазину.

Замовити «2061»

Матеріал підготовлено за підтримки Gorgany