Магазин туристичного одягу та спорядження Gorgany зробив знижки: 20% на термобілизну та до 30% – на спальники. Товари підійдуть і для життя в місті на кожен день, і для походів, і для потреб військових. Акція діятиме до 31 січня у фізичних магазинах і на сайті бренда

Яку Термобілизну обрати

Синтетична термобілизна найкраще підходить для активного руху. Вона має обтислий крій, добре відводить вологу від тіла та швидко висихає, тож після активного руху ви не будете мокрими та не змерзнете, коли зупинитесь.

Термобілизна з вовни мериноса зігріває, коли ви не рухаєтеся. Має вільний крій, приємна на дотик, добре підходить для сну на природі. А ще вона стійкіша до утворення запахів.

Комбінована термобілизна із синтетики та вовни мериноса поєднує в собі характеристики обох матеріалів. Вона підійде для активностей у холодних умовах.

Термофутболка Lasting Atar

ЦІНА* – 2252 гривень

Термоштани Turbat Yeti Bottom Wms

ЦІНА* – 880 гривень


Більше термобілизни

Який Спальник обрати

Під час вибору спальника орієнтуйтеся на температуру «комфорт». Вона має збігатися або бути на кілька градусів меншою за температуру, за якої ви плануєте спати. Не орієнтуйтеся на показники «ліміт» та «екстрим»: ночуючи за цих температур, ви ризикуєте отримати переохолодження, що загрожуватиме здоров’ю та життю.

У Зимових спальниках можна спати за мінусової температури. Вони утеплені натуральним пухом або синтетичним матеріалом. Зовнішня тканина – щільна та міцна, щоб не продуватися ззовні та не випускати тепло від тіла зсередини.

Трисезонні спальники комфортні для сну восени, навесні та влітку. Діапазон температури комфорту в таких моделях – від 0° до +10°, адже в цю пору погода та температура повітря бувають мінливими, особливо в горах. 

Літні спальники потребують найменше утеплювача, тому вони найлегші та найкомпактніші. Вага деяких моделей – менше як кілограм, а об’єм у складеному вигляді – як літрова пляшка води.

Спальник Trimm Divan

ЦІНА* 3188 гривень

Спальник пуховий Turbat Kuk 700

ЦІНА* 9818 гривень


Спальник Nordisk Oscar -20°

ЦІНА* 10 430 гривень

Спальник Trimm Impact

ЦІНА* – 2342 гривень

Більше спальників
*Ціна вказана зі знижкою

Матеріал підготовлено за підтримки Gorgany