Естетичне українське видання La Boussole випустило новий друкований номер, який почали створювати ще до повномасштабного вторгнення. Тема випуску – дитинство.

Редакція залучила до роботи психологів і психотерапевтів, щоби розібратися, як стосунки між батьками могли вплинути на вас і як це може проявлятися у ваших взаєминах із партнером зараз. Також вони дослідили тему батьківської недолюбленості, заборони відчувати негативні емоції, упевненості в собі та багато іншого. Окремий розділ присвятили досвіду сучасних батьків і тому, як без провини приділяти час і собі, і дитині, щоби будувати здорові стосунки.

Окрім експертних статей, редакція зібрала світлі історії гостей випуску, що надихають, про їхнє дитинство в різних куточках України: Херсоні, Харкові, Донецьку, Одесі, Львові чи Дніпрі. 

Випуск про дитинство планували презентувати взимку 2022 року попри війну. Саме в такі суперечливі часи видавничий будинок вишуканих книжок і періодики punkt publishing ухвалив важке рішення рушати далі та жити не на зло ворогові, а на користь своїм. Новий випуск La Boussole створили, щоб подякувати героям і надихнути українців продовжувати творити неймовірно красиві та важливі речі, яким ніяка війна не може стати на заваді. 

«У дитинстві все смачне, велике та яскраве. Це ніби магічний світ, який поступово зник, і ми враз стали дорослими. Цей випуск для когось стане втраченим фотоальбомом, книжкою памʼяті, колекцією спогадів і відповіддю на якесь важливе запитання. Ми зібрали особисті історії, експертні думки та світлини з життя дітей, якими ми точно колись були. La Boussole «Дитинство» – радше не про втечу від реальності. Це про бережне ставлення до себе. Про добрі емоції та відчуття незламної надії, що життя саме по собі  прекрасний і величний дар», – кажуть у редакції La Boussole.

La Boussole протягом багатьох років є сумішшю художньої прози, експертних статей, візуального естетизму та паперового втілення, яким пишаються і яке дарують. Видання порушує теми усвідомленого життя, самопізнання, любові та турботи про себе, надихає на зміну свого стану з тривожного та хаотичного на врівноважений і спокійний, підтримує на шляху до ментально здорового життя, щоб українці могли діяти з любові, спокою й упевненості замість страху, провини чи образи. Це видання для тих, хто ставить запитання та шукає відповіді, якщо відчуває всередині душевний дискомфорт. 

Замовити La Boussole

матеріал підготовлено за підтримки La Boussole